Λεσόρ: «Να διορθώσουμε αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό και να δώσουμε λόγο στον κόσμο να μας στηρίζει»

Ο Ματίας Λεσόρ

Λεσόρ: «Να διορθώσουμε αυτό που έγινε με τον Ολυμπιακό και να δώσουμε λόγο στον κόσμο να μας στηρίζει»

Ηλίας Λαλιώτης 18:26 - 05.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 06.10.2023

Ο Ματίας Λεσόρ μίλησε στη Media Day για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της EuroLeague.

O Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στον Ολυμπιακό, έχοντας τους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου νοκ άουτ λόγω τραυματισμών.

Ο Ματίας Λεσόρ εκπροσώπησε τους παίκτες του Τριφυλλιού στη Media Day που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (5/10) στο ΟΑΚΑ και αναφέρθηκε στην επιθυμία όλων να διορθώσουν την εικόνα που εμφάνισαν στον τελικό του Σούπερ Καπ και να δώσουν έναν λόγο στους «καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης» να γεμίζουν το γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γάλλος σέντερ του Παναθηναϊκού:

«Είναι η αρχή κάτι εντελώς νέου, υπάρχει πολύς ενθουσιασμός για το ξεκίνημα της σεζόν, είναι ωραίο να αρχίζεις με ένα τέτοιο παιχνίδι. Όλοι θέλουν να τρέξουν, να παλέψουν για να διορθώσουμε αυτό που έγινε το Σαββατοκύριακο.

Πρέπει να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Κάναμε πολλα λάθη σε άμυνα και επίθεση, γι’ αυτό χάσαμε με πολλούς πόντους. Τα είδαμε, το σημαντικό είναι να παλέψουμε. Ο κόσμος θα μας δώσει ώθηση και πρέπει να τους δείξουμε γιατί πρέπει να είναι μαζί μας φέτος.

Ο Παναθηναϊκός έχει από τους καλύτερους οπαδούς της Ευρώπης, τα τελευταία 1-2 χρόνια όμως, τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θα ήθελαν. Πρέπει να τους δώσουμε λόγο να μας υποστηρίξουν και να δώσουμε το 100% στο γήπεδο, όπως το κάνουν αυτοί στο 100% από την εξέδρα.

Για την επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, που τους είπε να παλέψουν για κάθε μπάλα: «Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό μόνο αυτό, αλλά έτσι πρέπει να ξεκινήσουμε. Ο πρόεδρος ήρθε και μας μίλησε. Το μπάσκετ δεν είναι πυρηνική φυσική, αλλά είναι άθλημα που απαιτεί ακρίβεια και υπομονή, αλλά στο τέλος πρέπει να παλεύεις για κάθε μπάλα, άμυνα και κατοχή και να σέβεσαι το παιχνίδι».