Λιμνιάτης: «Περήφανος για τους παίκτες μου, κάναμε μεγάλη εμφάνιση»

Γιώργος Λιμνιάτης

Λιμνιάτης: «Περήφανος για τους παίκτες μου, κάναμε μεγάλη εμφάνιση»

Χρήστος Τσάλτας 23:51 - 09.12.2023

Ο Γιώργος Λιμνιάτης δήλωσε περήφανος για την εικόνα των παικτών του απέναντι στην ΑΕΚ και υπογράμμισε πως άπαντες έκαναν μεγάλη προσπάθεια.

Το Μαρούσι κοίταξε στα μάτια την ΑΕΚ και διεκδίκησε τη νίκη μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Το καλάθι του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας όμως υπέγραψε την αναμέτρηση, με την Ένωση να φτάνει στη νίκη. Ο Γιώργος Λιμνιάτης δήλωσε περήφανος για τους παίκτες του, ενώ στάθηκε στο τέταρτο φάουλ του Αϊζάια Μπρίσκοου.

Ο προπονητής του Αμαρουσίου είπε: «Καταρχήν, το να έρχομαι σε αυτό το γήπεδο απέναντι στην ΑΕΚ, είναι μια σημαντική στιγμή για εμένα, γιατί πέρασα δύο πάρα πολύ ωραία χρόνια εδώ. Δέθηκα με την ομάδα. Δεν το έζησα το γήπεδο πολύ. Αλλά έχω σχέσεις ζωής με ανθρώπους που αγαπάω και με αγαπάνε και εκείνοι.

Για το παιχνίδι, θέλαμε να δείξουμε αντίδραση στο πώς προσεγγίζουμε τα παιχνίδια. Με τον Άρη, η προσέγγισή μας, ήταν εντελώς λάθος, με εξαίρεση το τέταρτο δεκάλεπτο. Απόψε ήταν εντελώς αντίθετο. Απόψε ελέγξαμε το ματς. Το πηγαίναμε εκεί που θέλαμε. Το τέταρτο φάουλ του Μπρίσκοου, μας στοίχισε. Είμαι περήγφανος για τους παίκτες μου, αφού κάναμε μεγάλη εμφάνιση απέναντι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα, που έχασε δύσκολα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ και που έχει κάνει μεγάλες εμφανίσεις στην Ευρώπη. Για εμάς αυτό μπορεί να αποτελέσει αρχή για τον στόχο της παραμονής. Να ευχηθώ τα καλύτερα στην ΑΕΚ, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να πάνε όλα όπως της αξίζουν».

Για την άμυνα στην τελευταία φάση: «Περιμέναμε στην τελευταία φάση ότι θα πάει η μπάλα εκεί. Απλώς είχαμε κακό τάιμινγκ στη διεκδίκηση της μπάλας. Για αυτό βάλαμε τον Φιλιππάκο. Να μαρκάρει ο Στέφαν στην επαναφορά, που είναι ψηλό παιδί. Είναι ευθύνη του προπονητή, όταν γίνεται μια τέτοια φάση. Το παίρνω πάνω μου».

Για το ότι δεν έπαιξε ο Λούκοβιτς και αν είχε πρόβλημα: «Ήταν απόφαση δική μου. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού»