Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός live streaming

Sportal newsroom 14:21 - 08.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:51 - 19.05.2024

Όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana έρχονται στο Sportal! Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Game 5 των playoffs της EuroLeague, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Όλα όσα θα συμβούν στην πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση του Ολυμπιακού στην Ισπανία κόντρα στην Μπαρτσελόνα, έρχονται στο Sportal!

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα που θα κρίνει το ποια από τις δύο ομάδες θα πάρει το εισιτήριο για το Final Four του Βερολίνου, συντονιστείτε στην εκπομπή Sportal EuroLeague Show.

Δείτε εδώ το live του αγώνα

Μετά τη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στο Game 5 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ακολουθήσει την ίδια διαδρομή με τους «πράσινους» και το βράδυ της Τετάρτης (8/5, 22:00, Novasports) φιλοξενείται στην Ισπανία από την Μπαρτσελόνα.

Το Sportal.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση, κατά τη διάρκεια της, αλλά και μετά το τέλος της.

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης θα σας μεταφέρει όλα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα, ενώ το Sportal σας βάζει στο... κόλπο, με όλα τα νέα, τα βίντεο και εικόνες που σχετίζονται με το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης μείνετε στο Sportal για το τρίτο ημίχρονο και όλες τις λεπτομέρειες από το κρίσιμο παιχνίδι της σειράς των δύο ομάδων στα playoffs της EuroLeague.

Στην παρουσίαση της εκπομπής Sportal EuroLeague Show θα είναι η Χριστίνα Βραχάλη και ο Κώστας Σωτηρίου.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός για το τελευταίο εισιτήριο του Final 4!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!