Ο Λούκα Βιλντόζα είναι... άχαστος στην τοποθεσία ΟΑΚΑ (vid)

Λούκα Βιλντόζα

i

©printscreen

Ο Λούκα Βιλντόζα είναι... άχαστος στην τοποθεσία ΟΑΚΑ (vid)

Sportal newsroom 16:37 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 30.07.2023

Ο Λούκα Βιλντόζα βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για ατομική προπόνηση και όπως φαίνεται έχει αρχίσει να αισθάνεται πολύ άνετα στο νέο μπασκετικό του «σπίτι»!

Ο Παναθηναϊκός τάραξε τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ φέτος το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που έκανε, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει ξανά στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Ένας από τους πρώτους σταρ που ανακοινώθηκαν από το τριφύλλι ήταν ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος όπως φαίνεται έχει αρχίσει να μαθαίνει καλά το ΟΑΚΑ!

Αφού επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές τις οποίες πέρασε στην Κρήτη, ο Αργεντινός γκαρντ του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα, σήκωσε τα μανίκια κι έπιασε δουλειά! Ο Βιλντόζα μάλιστα έδειξε από την πρώτη στιγμή τις διαθέσεις του για φέτος, αφού σε βίντεο που δημοσίευσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο ίδιος πετυχαίνει 8 συνεχόμενα τρίποντα από τη γωνία. 

Ο Εργκίν Αταμάν έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος του έχει παραδώσει πολλά «εργαλεία», προκειμένου να φτιάξει τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος. 

Ένα από αυτά είναι και ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος όπως φαίνεται έχει έρθει στη χώρα μας με άγριες διαθέσεις, διψασμένος για μπάσκετ και έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στη νέα του ομάδα και να τη βοηθήσει να μπει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών...

Μετρημένα... κουκιά: Αυτές είναι οι εναλλακτικές του Ναν για τον Ολυμπιακό (vids)
EUROLEAGUE

11:11 - 30.07.2023

Μετρημένα... κουκιά: Αυτές είναι οι εναλλακτικές του Ναν για τον Ολυμπιακό (vids)

Ο Ολυμπιακός έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του στον Κέντρικ Ναν, αλλά οφείλει να κοιτάξει ό,τι καλύτερο διαθέσιμο υπάρχει στην ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ. Και εκεί εμφανίζονται τα ονόματα του Όστιν Ρίβερς, του Ρόντνεϊ ΜακΓκρούγκερ και κάποιες... υποπεριπτώσεις.

Δείτε το βίντεο από την ατομική του προπόνηση στο οποίο ευστοχεί σε οκτώ συνεχόμενα σουτ τριών πόντων: