Τρίτο triple double του Ντόντσιτς, τρίτη ήττα για τους Μάβερικς: Ο Σλοβένος ξέσπασε πετώντας ένα μπουκάλι νερό! (vid)

Τρίτο triple double του Ντόντσιτς, τρίτη ήττα για τους Μάβερικς: Ο Σλοβένος ξέσπασε πετώντας ένα μπουκάλι νερό! (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:05 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 06.03.2024

Ο Λούκα Ντόντσιτς συνεχίζει τις σπουδαίες εμφανίσεις, αλλά οι Ντάλας Μάβερικς συνεχίζουν να χάνουν. Ο Σλοβένος εκνευρισμένος κάθισε στον πάγκο και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να βουτήξει ένα μπουκάλι και να το πετάξει με μανία στο έδαφος...

Το κακό... τρίτωσε! Οι Ντάλας Μάβερικς έχασαν στην έδρα τους δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, αυτή τη φορά από τους Ιντιάνα Πέισερς, ενώ είχε προηγηθεί και η ήττα από τους Σίξερς. Βέβαια συνολικά οι διαδοχικές αποτυχίες των Καουμπόηδων έφθασαν τις τρεις και το εντυπωσιακό είναι πως και στα τρία παιχνίδια, ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε triple double!

To γεγονός ότι... παλεύει μόνος του πολλά βράδια, του δημιούργησε αυτή τη φορά πολλά νεύρα! Και επειδή πολλά αρνητικά συναισθήματα συσσωρεύτηκαν στην ψυχή του, έπρεπε να ξεσπάσει. Δεν ήθελε να πει καμιά... βαριά κουβέντα, ούτε να προσβάλει κάποιον και γι' αυτό ξέσπασε σε ένα μπουκάλι νερό.

Κατά τη διάρκεια του τάιμ άουτ, λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου και με το σκορ στο 99-86 υπέρ των Πέισερς, ο Σλοβένος σούπερ σταρ έκατσε στον πάγκο και βούτηξε από δίπλα του ένα από τα δύο μπουκάλια νερό με το Νο 77 που είχε αφήσει ο φροντιστής. Το πρώτο όμως, δεν το ήπιε. Το πέταξε με μανία (ευτυχώς) προς το έδαφος.

Αμέσως μετά οι σφυγμοί του έπεσαν. Όχι ότι ξεπέρασε τα νεύρα του, αλλά σίγουρα... αποσυμπιέστηκε. Ήπιε από το δεύτερο μπουκάλι και όταν επέστρεψε στο παρκέ συνέχισε το έργο του, που ολοκληρώθηκε χωρίς να ανατραπούν τα δεδομένα.

Το τρένο των Σέλτικς σταμάτησε στο Κλίβελαντ: Τρομερή ανατροπή και νίκη για του Καβαλίερς με θαυματοποιό τον Ντιν Ουέιντ (vids)
NBA

08:38 - 06.03.2024

Το τρένο των Σέλτικς σταμάτησε στο Κλίβελαντ: Τρομερή ανατροπή και νίκη για του Καβαλίερς με θαυματοποιό τον Ντιν Ουέιντ (vids)

Η τεσσαρακοστή νίκη των Κλίβελαντ Καβαλίερς στη σεζόν, ήταν η πιο εντυπωσιακή όλων. Επικράτησαν με 105-104 των πρωτοπόρων Μπόστον Σέλτικς, αν και βρέθηκαν να χάνουν με 22 πόντους διαφορά. Και αυτό γιατί ο Ντιν Ουέιντ έγινε και μια βραδιά σούπερ σταρ και έκανε ό,τι δεν θα μπορούσε να κάνει ούτε ο Ντόνοβαν Μίτσελ!

Πλέον, οι Μάβερικς με 34 νίκες και 28 ήττες, έχουν μείνει λίγο πίσω στο κυνήγι της πρώτες εξάδας της δυτικής περιφέρειας. Πέρσι, δεν κατάφεραν να προκριθούν στα Play Offs, γεγονός που αν επαναληφθεί θα αποτελεί μία... μαύρη σελίδα στο εντυπωσιακό -κατά τα άλλα- βιογραφικό του.