Λούκα Ντόντσιτς: Ο «Donatello» στο online παιχνίδι δεν ήταν απλά ένας ακόμη πιτσιρικάς που παίζει games

Λούκα Ντόντσιτς

i

©Twitter

Λούκα Ντόντσιτς: Ο «Donatello» στο online παιχνίδι δεν ήταν απλά ένας ακόμη πιτσιρικάς που παίζει games

Πάνος Μαλακτάρης • 15:39 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 28.04.2023

Φανταστείτε το σοκ του έτερου παίκτη όταν διαπίστωσε πως ο online αντίπαλός του δεν ήταν άλλος από τον σούπερ σταρ των Μάβερικς

Το σκηνικό μπορεί να το κάνει εικόνα εύκολα ο καθένας και η καθεμία από εμάς. Βραδάκι, μια συνηθισμένη μέρα οδεύει προς την ολοκλήρωσή της και σκέφτεσαι τι να κάνεις ώστε να χαλαρώσεις. Κάποιοι βλέπουν τηλεόραση, μια σειρά, μια ταινία, κάποιο σπορ. Άλλοι πάλι, συνηθέστερα πιο νέοι, ανοίγουν τον υπολογιστή ή την πλατφόρμα παιχνιδιών που έχουν στην κατοχή τους και συνδέονται να παίξουν κάποιο από τα αγαπημένα τους online παιχνίδια.

Ένα από αυτά είναι και το «Overwatch», ιδιαίτερα δημοφιλές παιχνίδι «πρώτου προσώπου» όπως συνηθίζεται να το λέμε. Εκεί αντιμετωπίζεις διάφορους αντιπάλους με τα ψευδώνυμά τους, ενώ μπορείτε να μιλάτε όσο παίζετε, εφόσον το επιθυμείτε. Έτσι κι ένας παίκτης αποφάσισε να ρωτήσει τον αντίπαλό του με το παρατσούκλι «Donatello» αν έχει κάποιο χόμπι. «Ναι, παίζω μπάσκετ», του απαντά εκείνος. Κι ακολουθεί ο διάλογος: «Σε γηπεδάκι με φίλους, ή σε κάποια ομάδα;». «Στους Ντάλας Μάβερικς», απαντά ο Ντονατέλο. «Α, στην πανεπιστημιακή ομάδα εννοείς;» ρωτά προφανώς μπερδεμένος ο πρώτος. 

«Όχι, κανονικά, στους Μάβερικς». «Στ' αλήθεια;». «Ναι!» Και τότε τον ρωτάει αν μπορεί να έχει ένα αυτόγραφό του, μη διευκρινίζοντας (εκεί κόβεται το βίντεο) αν είχε ήδη καταλάβει ότι πρόκειται για τον 24χρονο άσσο του ΝΒΑ Λούκα Ντόντσιτς ή αν αυτό το κατάλαβε αμέσως μετά. Γνωστός για το πάθος του με τα video games ο «Halleluka», έχοντας μάλιστα δηλώσει πως τα βράδια παίζει και με τον Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, επεφύλασσε αυτή την τεράστια έκπληξη στον αντίπαλό του ο οποίος αμφιβάλλουμε αν θα έχει ακόμα συνέλθει από το -ευχάριστο- σοκ.