O Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε μόνος του στην προθέρμανση, πριν το πρώτο του ματς στο Φοίνιξ (vid)

Κέβιν Ντουράντ

i

photo by Jacob Kupferman / Getty Images / Ideal Images

O Κέβιν Ντουράντ τραυματίστηκε μόνος του στην προθέρμανση, πριν το πρώτο του ματς στο Φοίνιξ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 06:18 - 09.03.2023 / Ανανεώθηκε: 07:24 - 09.03.2023

Το Φοίνιξ ετοιμαζόταν να δει για πρώτη φορά στο γήπεδό του τον Κέβιν Ντουράντ να αγωνίζεται με τους Σανς, αλλά 35χρονος σούπερ σταρ γύρισε τον αστράγαλό του κατά τη διάρκεια του ατομικού του προγράμματος πριν την έναρξη του αγώνα. Και αποχώρησε…

Οι Σανς όταν επέκτησαν τον Κέβιν Ντουράντ από τους Μπρούκλιν Νετς, ανάρρωνε από τον τραυματισμό του στο γόνατο. Συνολικά, απουσίασε έξι εβδομάδες μέχρι να πάρει την έγκριση των γιατρών και να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα του ομάδα. 

Με το που επέστρεψε και ήταν διαθέσιμος, έδειξε πως με τη φανέλα των Σανς πλέον είναι έτοιμος να κυριαρχήσει και πάλι. Έπαιξε τρία παιχνίδια (στη Σάρλοτ, στο Σικάγο και στο Ντάλας), οι Σανς νίκησαν σε όλα και ο 35χρονος σούπερ σταρ είχε μέσο όρο 26,7 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 3,7 ασίστ. 

Την ίδια στιγμή όλοι κατάλαβαν πως οι Ήλιοι έχουν αναβαθμιστεί και πως με τον Ντουράντ δίπλα από τους Ντέβιν Μπούκερ, Κρις Πολ και ΝτιΑντρέ Έιτον η ομάδα από την Αριζόνα είναι έτοιμη να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Κάτι που δεν έχει κατατεθεί ποτέ στην ιστορία του οργανισμού που ανήκει στο ΝΒΑ από το 1968. 

Τα ξημερώματα Πέμπτης (9/3) ο Ντουράντ ετοιμαζόταν για το πρώτο του παιχνίδι μπροστά στους φίλους τους Σανς, με αντιπάλους τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης όμως, κι ενώ ακολουθούσε το ατομικό του πρόγραμμα, στην προσπάθειά του να κάνει λέι απ στραβοπάτησε. Γύρισε τον αστράγαλό του, έπεσε στο παρκέ και αποχώρησε. 

Πλέον, περιμένει τις εξετάσεις για να δει αν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα που θα τον αφήσει εκτός δράσης και για πόσο. Προς το παρόν ο αστράγαλός του είναι πρησμένος και πονάει…