Λούντζης: «Είμαι πάντα έτοιμος»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:20 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:26 - 12.10.2023

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για το ματς με την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15) και τόνισε πως είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15) στο ΣΕΦ, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν μπροστά τους ένα απαιτητικό παιχνίδι.

«Μιλάμε για μια ταλαντούχα ομάδα με παίκτες που ξέρουν πώς να παίζουν το παιχνίδι. Εμείς πρέπει από νωρίς να βγάλουμε την σκληράδα μας και να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους», ανέφερε σχετικά με την Μπαρτσελόνα ο Μιχάλης Λούντζης.

Σε ερώτηση για τους τραυματίες συμπαίκτες του, ο Μιχάλης Λούντζης τόνισε ότι «Δεν είναι ωραίο να έχουμε τραυματίες. Και για την ομάδα, αλλά και για τους τραυματίες που μπορεί να νοιώθουν περίεργα. Στο μπάσκετ υπάρχουν και οι τραυματισμοί. Ευτυχώς τα παιδιά δεν έχουν κάτι σοβαρό και θα είναι κοντά μας πολύ σύντομα. Τους περιμένουμε και περιμένουμε να είμαστε ξανά όλοι μαζί και δείξουμε τι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα»

Τέλος, ρωτήσαμε τον γκαρντ του Ολυμπιακού για την… ετοιμότητά του, καθώς με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος εκτός, η μεγάλη συμμετοχή του στην αναμέτρηση μοιάζει μονόδρομος.

Μπαρτζώκας για Μπαρτσελόνα: «Θα παίξουν Φαλ και Μπραζντέικις - Έχουμε απουσίες, αλλά είμαστε αξιόμαχη ομάδα»
EUROLEAGUE

13:20 - 12.10.2023

Μπαρτζώκας για Μπαρτσελόνα: «Θα παίξουν Φαλ και Μπραζντέικις - Έχουμε απουσίες, αλλά είμαστε αξιόμαχη ομάδα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις απουσίες που θα έχει ο Ολυμπιακός στο ματς της Παρασκευής απέναντι στην Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15) για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Χωρίς να χρειαστεί χρόνο ή πολλά λόγια, ο Μιχάλης Λούντζης είπε κοφτά και ξεκάθαρα πως «Πάντα είμαι έτοιμος»