Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό: Μέσα οι Φαλ και Μπραζντέικις, εκτός ο Γκος με Μπαρτσελόνα

Μουστάφα Φαλ

i

Μουστάφα Φαλ / Intime

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό: Μέσα οι Φαλ και Μπραζντέικις, εκτός ο Γκος με Μπαρτσελόνα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:48 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 12.10.2023

Ο Μουσταφά Φαλ και ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αυριανό αγώνα (13/10) με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Εκτός οριστικά ο Νάιτζελ - Ουίλιαμς Γκος, όπως και οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (13/10, 21:15) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της EuroLeague. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας που έχει να διαχειριστεί αρκετά προβλήματα δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί τραυματισμοί θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με τους «μπλαουγκράνα» τον Μουσταφά Φαλ και τον Ίγκνας Μπραζντέικις. 

Αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν ούτε στη νίκη των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ την περασμένη Παρασκευή ούτε στο «διπλό» του Ολυμπιακού στο Νίκος Γκάλης κόντρα στον Άρη την Κυριακή. 

Ο Μουσταφά Φαλ μπήκε για προπόνηση χθες, έστω κι αν δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα. Δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά θα βρίσκεται στη 12αδα για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πλησιάζει στην Ευρώπη και σε ομάδα… έκπληξη ο Κέντρικ Ναν!
EUROLEAGUE

12:50 - 12.10.2023

Πλησιάζει στην Ευρώπη και σε ομάδα… έκπληξη ο Κέντρικ Ναν!

Ένας παίκτης που απασχόλησε έντονα τα ελληνικά Μέσα, καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο Κέντρικ Ναν, φαίνεται ότι παίρνει τη μεγάλη απόφαση να στραφεί στην Ευρώπη, με την Αρμάνι να έχει μπει πολύ δυναμικά για την απόκτησή του.

Ο Έλληνας κόουτς να θυμίσουμε ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ, οι οποίοι παραμένουν τραυματίες.