Μπαρτζώκας για Μπαρτσελόνα: «Θα παίξουν Φαλ και Μπραζντέικις - Έχουμε απουσίες, αλλά είμαστε αξιόμαχη ομάδα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:20 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 12.10.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τις απουσίες που θα έχει ο Ολυμπιακός στο ματς της Παρασκευής απέναντι στην Μπαρτσελόνα (13/10, 21:15) για την δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός θα έχει θέματα στο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, καθώς οι Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ θα μείνουν εκτός δράσης. 

Ο πρώτος αναμένεται να επιστρέψει σύντομα, ενώ οι άλλοι δύο θα αργήσουν μερικές εβδομάδες ακόμα. Από την άλλη ο Μουστάφα Φαλ θα επιστρέψει στη δράση, ενώ ο Ίγκνας Μπραζντέικις κάνει το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό, καθώς ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση με την ερυθρόλευκη φανέλα.

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Όλοι με όλους είναι δύσκολα παιχνίδια. Για όλα τα παιχνίδια απαιτείται μεγάλη συγκέντρωση στην προετοιμασία τους και φυσικά υψηλό επίπεδο προσπάθειας στην διάρκεια του αγώνα. Είναι το πρώτο ματς που παίζουμε μετά από τέσσερα επίσημα μακριά από την έδρα μας. είναι χαρά για εμάς που θα παίξουμε μπροστά στους φίλους της ομάδας μας. Το παιχνίδι είναι πολύ απαιτητικό όπως καταλαβαίνετε. Εμείς έχουμε κενά στην προετοιμασία μας και κενά στο ρόστερ μας για αύριο, αλλά θα κάνουμε την προσπάθειά μας όπως πάντα με σοβαρότητα, για να πάρουμε το ματς», είπε αρχικά μιλώντας για την «μάχη» του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώ στην συνέχεια στάθηκε στην κατάσταση των τραυματιών και το πόσο αγχωτικό είναι να προετοιμάζεσαι υπό αυτές τις συνθήκες για μια αναμέτρηση.

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό: Μέσα οι Φαλ και Μπραζντέικις, εκτός ο Γκος με Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

12:48 - 12.10.2023

Ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό: Μέσα οι Φαλ και Μπραζντέικις, εκτός ο Γκος με Μπαρτσελόνα

Ο Μουσταφά Φαλ και ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αυριανό αγώνα (13/10) με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ. Εκτός οριστικά ο Νάιτζελ - Ουίλιαμς Γκος, όπως και οι Λουκ Σίκμα και Σακίλ ΜακΚίσικ.

«Δεν θα έλεγα πως είναι αγχωτική η κατάσταση. Άγχος έχεις για πράγματα που περνούν από το χέρι σου. Για πράγματα που δεν ελέγχουμε δεν μπορούμε να αγχωθούμε. Ο Φαλ πιστεύουμε πως θα παίξει. Έκανε προπόνηση χτες και σήμερα και θα παίξει. Φυσικά δεν είναι στην καλύτερή του κατάσταση, αλλά πιστεύουμε πως θα έχει επίδραση στο παιχνίδι, όσο παίξει. Θα κάνει σίγουρα ντεμπούτο ο Μπραζντέικις. Σίγουρα δεν θα είναι στην ομάδα μας ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος. Και φυσικά ο ΜακΚίσικ και ο Σίκμα. Έχουμε ελλιπές ρόστερ, αλλά έχουμε και μια αξιόμαχη ομάδα για αύριο», δήλωσε.