Λούντζης στο SPORTAL: «Είμαι πάντα έτοιμος, όνειρο κάθε παιδιού το χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού»
i

Λούντζης / © Sportal.gr

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Λούντζης στο SPORTAL: «Είμαι πάντα έτοιμος, όνειρο κάθε παιδιού το χειροκρότημα από τον κόσμο του Ολυμπιακού»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:41 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:43 - 15.12.2022

Ο Μιχάλης Λούντζης μίλησε για την ετοιμότητά του την φετινή σεζόν, ενώ στάθηκε και στο ζεστό χειροκρότημα που δέχθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Μιχάλης Λούντζης με την απόδοσή του απέναντι στην Φενέρ «κέρδισε» τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού, που αναγνώρισε το πάθος του και τον χειροκρότησε με θέρμη. 

Μιλώντας στη κάμερα του SPORTAL, ο διεθνής γκαρντ είχε πολλά να πει, ξεκινώντας από το το γεγονός πως έγινε αποδέκτης ενός θερμού χειροκροτήματος. «Όνειρο κάθε παιδιού το να τον χειροκροτήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού. Δεν το πήρα χαμπάρι. Θα το δω στο βίντεο. Πολύ όμορφο συναίσθημα. προσπαθώ να κάνω απλά τη δουλειά μου και είναι πολύ σημαντικό το ότι αναγνωρίζεται».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το χρόνο συμμετοχής του, ο Μιλάχης Λούντζης, αφού έκανε ρεκόρ σε λεπτά συμμετοχής, είπε ότι: «Όλοι θέλουμε να παίζουμε. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος, είτε παίξω 2', είτε 12', είτε καθόλου, είμαι έτοιμος να μπω μέσα, να κάνω τον ρόλο μου και να βοηθήσω την ομάδα μου».

Ακόμα ο Μιχάλης Λούντζης αναφέρθηκε στο σημείο κλειδί του αγώνα, τους στόχους του Ολυμπιακού το ματς με τη Βιλερμπάν, τη σημασία της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό και όχι μόνο, σε ένα απολαυστικό βίντεο! 

Ολόκληρη η συνέντευξη του Μιχάλη Λούντζη στο SPORTAL: