Λυκογιάννης: «Το συμβόλαιο του Τολιόπουλου ήταν 60.000, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τα δώσει - Στον Άρη πήγε με λιγότερα»

Τολιόπουλος

i

© Intime

Λυκογιάννης: «Το συμβόλαιο του Τολιόπουλου ήταν 60.000, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να τα δώσει - Στον Άρη πήγε με λιγότερα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:38 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 14:15 - 29.02.2024

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στους λόγους για τους οποίους ο Βασίλης Τολιόπουλος αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος αποτελεί δίχως αμφιβολία τον σούπερ σταρ του φετινού Άρη, κάνοντας σεζόν καριέρας.

Με αφορμή τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του Έλληνα γκαρντ, ο Άρης Λυκογιάννης μίλησε για την εξέλιξή του κι όχι μόνο. Μεταξύ άλλων, ο πρώην προπονητής του στάθηκε στους λόγους αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ και στο παρασκήνιο της μετακίνησής του στους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5

«Ο Βασίλης είναι ένα παιδί που ανέκαθεν είχε εμπιστοσύνη στις επιθετικές του δυνατότητες. Και από πολύ μικρή ηλικία, ακόμα όταν έπαιζε στα εφηβικά, χαρακτηριζόταν από θράσος. Διανύσει σαφέστατα τη ωριμότερη και καλύτερη φάση της καριέρας του.

Έχει βοηθήσει πάρα πολύ το γεγονός ότι βρίσκεται σε ένα περιβάλλον που αισθάνεται οικεία και ασφάλεια. Έχει κάνει την καλύτερή του σεζόν στον Άρη. Αυτό φαίνεται και από τις εμφανίσεις του, τόσο με τον Άρη όσο και με την Εθνική Ελλάδος. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη καλύτερη φάση και έχει την απόλυτη ωριμότητα για να πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον του. Σίγουρα είναι πιο έτοιμος και πιο ώριμος για να αποφασίσει».

Για τους λόγους αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ: «Ο Βασίλης είχε συμβόλαιο για έναν συν ένα χρόνο. Τον δεύτερο χρόνο τα χρήματα ήταν περισσότερα από αυτά τα οποία είχε την δυνατότητα να δώσει η ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως έκανε μια χρονιά με αρκετά σκαμπανεβάσματα. Οπότε και οι δύο πλευρές αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Κι όμως: Η εμφάνιση καριέρας του Τολιόπουλου δεν είναι τη φετινή σεζόν - Όταν ο Σπανούλης του έβγαλε το καπέλο και το «Βασιλάκης» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:07 - 27.02.2024

Κι όμως: Η εμφάνιση καριέρας του Τολιόπουλου δεν είναι τη φετινή σεζόν - Όταν ο Σπανούλης του έβγαλε το καπέλο και το «Βασιλάκης» (vid)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει «τρελάνει» όλη την μπασκετική Ελλάδα με τις εμφανίσεις του φέτος, όμως ο διεθνής γκαρντ του Άρη, παρότι κάνει σεζόν καριέρας, δεν έχει καταφέρει να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο το έκανε την περασμένη σεζόν, απέναντι μάλιστα στον αγαπημένο του Βασίλη Σπανούλη!

Ο Βασίλης για δικούς του λόγους ήθελε να μείνει στη Θεσσαλονίκη και επέλεξε με ένα πολύ χαμηλότερο συμβόλαιο να πάει στον Άρη. Τη δεύτερη χρονιά το συμβόλαιό του στον ΠΑΟΚ θα έφτανε στις 60.000 ευρώ, ενώ τη πρώτη χρονιά έπαιρνε κάπου στα 40.000 ευρώ. Στον Άρη πήγε με πολύ λιγότερα».

🔴Sportal Euroleague Show με Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Πέμπτης