Τολιόπουλος: Έχει θέση σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό; – Το καλό και το… κακό σενάριο

Τολιόπουλος

i

Τολιόπουλος/©Intime

Τολιόπουλος: Έχει θέση σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό; – Το καλό και το… κακό σενάριο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:14 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:27 - 27.02.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα και το ερώτημα που εκφράζουν πολλοί είναι το εάν μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Το Sportal παραθέτει τα... σενάρια σχετικά με τον παίκτη του Άρη.

Όλη η μπασκετική Ελλάδα μιλάει για τον Βασίλη Τολιόπουλο εδώ και μήνες. Ο ηγέτης και αρχηγός του Άρη έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα με τις εμφανίσεις του και τα τρομερά νούμερα που γράφει. Είναι όμως αρκετό αυτό για να βρει μια θέση στους Αιώνιους;

Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, έχουν πάντα το βλέμμα τους σε ταλαντούχους Έλληνες και ο Βασίλης Τολιόπουλος αυτή τη στιγμή είναι ό,τι πιο καυτό υπάρχει. Είναι λογικό λοιπόν πως τα βλέμματα είναι πάνω του και το ενδιαφέρον υπάρχει. Από εκεί και πέρα όμως, τα πάντα είναι στο χέρι του.

Ο ίδιος ο Βασίλης Τολιόπουλος, όπως τόνισε και στην κάμερα του Sportal, δεν έχει αποφασίσει ακόμη για το μέλλον της καριέρας του. Και πώς να αποφασίσει εξάλλου από τώρα;

Η σεζόν «τρέχει» ακόμη, στον Άρη έχει μεγάλα ματς μπροστά του και όπως είναι λογικό, η απόφαση δεν θα παρθεί βαιαστικά. Μιλάμε για το μέλλον του άλλωστε.

Πηγαίνοντας πάντως σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, υπάρχει και μεγάλος κίνδυνος.

Τόσο οι μεν, όσο και οι δε, έχουν πολλούς και έμπειρους παίκτες στην περιφέρειά τους. Ουόκαπ, Γκος, Κάνααν, Μήτρου – Λονγκ από τη μία, Σλούκας, Ναν, Βιλντόζα, Γκριγκόνις από την άλλη. Και μην ξεχνάμε και τις μεταγραφές από το πάνω ράφι που και οι δύο θέλουν να κάνουν το καλοκαίρι. Λίγα τα λεπτά που απομένουν λοιπόν.

Βασίλης Τολιόπουλος

Ο Βασίλης Τολιόπουλος είναι ξεκάθαρο πως έχει και ταλέντο και … τσαγανό. Είναι όμως αρκετά αυτά για να του δώσουν χρόνο στους Αιώνιους. Το πρόβλημα είναι πως πηγαίνοντας εκεί, πλέον δεν έχει άλλη απόφαση να πάρει, πέραν από αυτές που θα χρειαστούν στο παρκέ.

Εκεί, τα πάντα θα είναι στο χέρι του προπονητή του (είτε του Μπαρτζώκα, είτε του Αταμάν). Και εδώ έρχεται το καλό και το κακό σενάριο. Το καλό σενάριο είναι ο Βασίλης Τολιόπουλος να πάει σε μια από τις δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες και να κερδίσει έναν σημαντικό ρόλο στο παρκέ. Το δεύτερο σενάριο όμως και το άσχημο, είναι να μην πάρει ευκαιρίες και να μπει στην λίστα των πολλών Ελλήνων που τα τελευταία χρόνια δεν βρήκαν χρόνο σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό και έχασαν 1-2 πολύτιμα χρόνια.

Όπως είπαμε, τα πάντα είναι στο χέρι του και η απόφαση θα είναι δύσκολη. Ο Βασίλης Τολιόπουλος λοιπόν, θα δούμε το καλοκαίρι εάν πάρει τον... ριψοκίνδυνο δρόμο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού ή τον... ασφαλή δρόμο προς άλλη κατεύθυνση. Υπομονή λοιπόν μέχρι το καλοκαίρι, όταν και θα έρθει η ώρα της μεγάλης απόφασης…

Κι όμως: Η εμφάνιση καριέρας του Τολιόπουλου δεν είναι τη φετινή σεζόν - Όταν ο Σπανούλης του έβγαλε το καπέλο και το «Βασιλάκης» (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:07 - 27.02.2024

Κι όμως: Η εμφάνιση καριέρας του Τολιόπουλου δεν είναι τη φετινή σεζόν - Όταν ο Σπανούλης του έβγαλε το καπέλο και το «Βασιλάκης» (vid)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έχει «τρελάνει» όλη την μπασκετική Ελλάδα με τις εμφανίσεις του φέτος, όμως ο διεθνής γκαρντ του Άρη, παρότι κάνει σεζόν καριέρας, δεν έχει καταφέρει να σπάσει το ατομικό του ρεκόρ, το οποίο το έκανε την περασμένη σεζόν, απέναντι μάλιστα στον αγαπημένο του Βασίλη Σπανούλη!