Το τρυφερό μήνυμα της Μαρίας Χατζηπαρασίδου στον σύντροφό της, Βασίλη Τολιόπουλο (pic)

Ο Τολιόπουλος με τη σύντροφό του

i

© Instagram

Το τρυφερό μήνυμα της Μαρίας Χατζηπαρασίδου στον σύντροφό της, Βασίλη Τολιόπουλο (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:24 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 17:17 - 27.02.2024

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου παρακολούθησε την προσπάθεια του Βασίλη Τολιόπουλου με την Εθνική ομάδα και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για τις επιδόσεις του.

Η Εθνική ομάδα κατάφερε να φτάσει στο 2Χ2 στα προκριματικά του Eurobasket 2025, επικρατώντας και της Ολλανδίας, στη Χάγη. Η «γαλανόλευκη» έβαλε πλώρη για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, με τον Βασίλη Τολιόπουλο να κάνει σπουδαία πράγματα, σε εμφάνιση καριέρας.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου ο «Τολιό» είχε γράψει 24 πόντους με 8/13 σουτ και 7 ασίστ, κάνοντας αδιανόητα πράγματα, ιδίως στην τρίτη περίοδο, όταν και η «γαλανόλευκη» κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να το φέρει στα μέτρα της. Στο φινάλε του αγώνα ο διεθνής άσος μέτρησε 26 πόντους, με 9/18 σουτ, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 30 λεπτά αγώνα.

Ο διεθνής άσος με τις επιδόσεις αυτές έκανε ρεκόρ καριέρας με την γαλανόλευκη φανέλα, σε μια βραδιά που θα την θυμάται για πολύ καιρό, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα, όπου και παίζει σε ασύλληπτα υψηλό επίπεδο.

Τα εντυπωσιακά πεπραγμένα του ίδιου παρακολούθησε η σύντροφός του, Μαρία Χατζηπαρασίδου, η οποία μέσα από ένα story στα social media τον αποθέωσε.

Να θυμίσουμε πως η αγαπημένη του Βασίλη Τολιόπουλου είναι παίκτρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Το νεαρό ζευγάρι είναι αρκετά ερωτευμένο, με τον παίκτη του Άρη να... πετάει τόσο αγωνιστικά όσο κι εξωαγωνιστικά.

Κουζέλογλου: «Ο Σπανούλης είναι ένας από τους ανθρώπους που με έκαναν να παίξω μπάσκετ, απολαμβάνω κάθε στιγμή στην Εθνική»
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

11:47 - 27.02.2024

Κουζέλογλου: «Ο Σπανούλης είναι ένας από τους ανθρώπους που με έκαναν να παίξω μπάσκετ, απολαμβάνω κάθε στιγμή στην Εθνική»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε για την παρουσία του στην Εθνική στα προκριματικά του Eurobasket 2025, υπογράμμισε πως είναι τιμή κάθε φορά που αγωνίζεται με το εθνόσημο, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Βασίλη Σπανούλη.