Ασύλληπτος Τολιόπουλος σε βραδιά καριέρας με την Εθνική!

Βασίλης Τολιόπουλος

Ασύλληπτος Τολιόπουλος σε βραδιά καριέρας με την Εθνική!

Χρήστος Τσάλτας 22:30 - 26.02.2024 / Ανανεώθηκε: 23:05 - 26.02.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν μια ομάδα... μονός του στην επίθεση, με τον γκαρντ του Άρη να κάνει σπουδαία πράγματα απέναντι στην Ολλανδία, θέτοντας νέα προσωπικά ρεκόρ.

Την υπογραφή του Βασίλη Τολιόπουλου είχε το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία, στη Χάγη. Αυτό γιατί λόγω των απουσιών που μετρούσε η ομάδα του Βασίλη Σπανούκη (Ουόκαπ, Μήτογλου, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης) ο άσος του Άρη έκανε step up και ηγήθηκε επιθετικά της ομάδας του.

Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου ο «Τολιό» είχε γράψει 24 πόντους με 8/13 σουτ και 7 ασίστ, κάνοντας αδιανόητα πράγματα, ιδίως στην τρίτη περίοδο, όταν και η «γαλανόλευκη» κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να το φέρει στα μέτρα της. Στο φινάλε του αγώνα ο διεθνής άσος μέτρησε 26 πόντους, με 9/18 σουτ, 3 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 30 λεπτά αγώνα.

Ο διεθνής άσος με τις επιδόσεις αυτές έκανε ρεκόρ καριέρας με την γαλανόλευκη φανέλα, σε μια βραδιά που θα την θυμάται για πολύ καιρό, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, με αποκορύφωμα τον τελευταίο μήνα, όπου και παίζει σε ασύλληπτα υψηλό επίπεδο.

Τολιόπουλος στο Sportal: «Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου – Αγαπημένος μου ο Σπανούλης»