Ο απόλυτος μύλος - Η Μονακό απάντησε δημόσια στον Τζέιμς: «Εμάς μας αρέσει αυτό το photoshop» (pics)

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Ο απόλυτος μύλος - Η Μονακό απάντησε δημόσια στον Τζέιμς: «Εμάς μας αρέσει αυτό το photoshop» (pics)

Γιώργος Γαβριλάκης 21:44 - 11.08.2023 / Ανανεώθηκε: 22:33 - 11.08.2023

Βλέποντας τις αναρτήσεις στο διαδίκτυο που τον αφορούν ο Μάικ Τζέιμς διαπίστωσε πως «βλέπω πολλά άσχημα... photoshop», ενώ αργότερα η ομάδα του στην οποία ανήκει, η Μονακό, απάντησε πως εκείνη προτιμά το «photoshop» που γράφει ότι το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πριγκιπάτου ανανεώθηκε.

Κάνοντας ένα διαδικτυακό σερφάρισμα ο Μάικ Τζέιμς προφανώς και ήταν προετοιμασμένος ότι θα δει ένα σωρό αναρτήσεις -ειδικά στα social media- που τον αφορούν. Κάποιες από αυτές είχαν σχέση με τις φήμες περί αποδέσμευσής του από τη Μονακό, ενώ τα αμέτρητα ήταν οπαδικά καλέσματα, ειδικά φίλων του Ολυμπιακού, που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να τον δουν στον Πειραιά με τα «ερυθρόλευκα». 

Βλέποντας Post που συνοδεύονταν με... φαντασιακές φωτογραφίες ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ έγραψε στην πλατφόρμα "X" (τέως Twitter) με διάθεση για χιούμορ πως «Θα πω αυτό! Υπάρχουν πολλά άσχημα photoshops εκεί έξω». 

Η αλήθεια είναι πως σε επίπεδο αισθητικής όντως υπάρχουν αμέτρητες φωτογραφικές συνθέσεις με το άτομό του και τις... φερόμενες ως ομάδες του που είναι από πρόχειρες έως κακάσχημες. 

Για του λόγου το αληθές... 

Βέβαια, πέρα από τα εικαστικά, η μεταγραφολογία που αφορά στην υπόθεση εργασίας του Μάικ Τζέιμς σιγά σιγά γιγαντώνεται και ο Αμερικανός δεν διστάζει να σχολιάζει την κατάσταση και να απαντάει ακόμα και σε άγνωστους ακόλουθούς τους, στις προβλέψεις και στις παροτρύνσεις του. 

Ένας από αυτούς τον κάλεσε στην Παρτίζαν «για να παίζει για τον πραγματικό Ομπράντοβιτς», υπονοώντας πως ο Ζέλικο δεν έχει καμία σχέση με τον Σάσα, ο οποίος είναι ο προπονητής του στην ομάδα του Πριγκιπάτου. Στον συγκεκριμένο ο Τζέιμς απάντησε πως «δεν μπορεί να είσαι ασεβής. Είναι καταπληκτικοί και οι δύο».

Μόνο που μία απάντηση ήρθε και από τη Μονακό, που με τον τρόπο της θύμισε στους πάντες ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο μαζί τους. Προς το παρόν τουλάχιστον. 

Ανακοίνωσε τον Χουγκάζ το Περιστέρι
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:03 - 11.08.2023

Ανακοίνωσε τον Χουγκάζ το Περιστέρι

Στο Περιστέρι θα συνεχίσει την καριέρα του για την επόμενη σεζόν ο Νίκος Χουγκάζ. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, αφού αποκτήθηκε από τους πράσινους από την ομάδα στην οποία επιστρέφει.

Ο διαχειριστής του επίσημου λογαριασμού του συλλόγου στην ίδια πλατφόρμα έγραψε πως «εμάς μας αρέσει αυτό το photoshop» και έδειξε την ανάρτηση που έγραφε πως το συμβόλαιο του Μάικ Τζέιμς επεκτάθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2024. 

Προ ολίγων ημερών, όταν έληξε το NBA out που είχε ο παίκτης, αυτομάτως ενεργοποιήθηκε η επέκταση του συμβολαίου του με τη Μονακό και παρά το γεγονός ότι οι φήμες πολλαπλασιάζονται, η πραγματικότητα αυτή τη στιγμή είναι ότι ακόμα δεν έχει λυθεί η συνεργασία του, οπότε καμία κίνηση από τους ενδιαφερόμενους δεν πρόκειται να έχει ουσία αν η Μονακό δεν αποφασίσει να τον αποδεσμεύσει. 

Tags: