Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Τζέιμς: «Ο Σπανούλης μου έχει πει τι χρειάζεται για να είμαι στους κορυφαίους και έχει δίκιο – Αυτό θα προσπαθήσω να κάνω»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:04 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:10 - 12.05.2023

Ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κάουνας και έχει... σημαδέψει το τρόπαιο, καθώς όπως αποκάλυψε «ο Βασίλης Σπανούλης μου είχε πει κατά τη διάρκεια της σεζόν πως αν θέλω να υπολογίζομαι ανάμεσα στους κορυφαίους πρέπει να κατακτήσω της Euroleague δύο φορές»!

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό αναφέρθηκε σε έναν συγκεκριμένο πλάνο που έχει στην καριέρα του και αυτό δεν αφορά απλώς την κατάκτηση της Euroleague. Δεν του αρκεί ένα στέμμα! 

«Θέλω να κατακτήσω δύο φορές το τρόπαιο», είχε πει πριν καιρό και είχε προκαλέσει εντύπωση η άνεση που περιέγραφε έναν στόχο που δεν τον έχει πλησιάσει αρκετά ούτε μία φορά. 

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, έχει στην καριέρα του μία παρουσία σε Final Four και αυτή ήρθε το 2016 όταν αγωνιζόταν στην Μπασκόνια. Τότε είχε ηττηθεί στον ημιτελικό από την Φενέρμπατχσε -που με τη σειρά της έχασε στον τελικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. 

Ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι... αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κάουνας (vid)
EUROLEAGUE

12:58 - 12.05.2023

Ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι... αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κάουνας (vid)

Η Μονακό προσκάλεσε στο Κάουνας τον κολλητό φίλο του Μάικ Τζέιμς και σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Κέβιν Ντουράντ, μιας και μετά το αποκλεισμό των Σανς από τους Νάγκετς θα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του.

Τώρα βρίσκεται απέναντι στον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κάουνας που είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαϊου και για να κάνει το πρώτο από τα δύο βήματα που έχει αποφασίσει ότι χρειάζεται θα πρέπει να τον νικήσει. 

Ταυτόχρονα με αυτή του τη διάθεση θυμήθηκε τη συμβουλή που του είχε δώσει ο Βασίλης Σπανούλης κατά τη διάρκεια της σεζόν. «Είχα μιλήσει μαζί του, τον είχα συναντήσει και μου είχε διατυπώσει την άποψη ότι για να βρεθώ ανάμεσα στους κορυφαίους χρειάζεται να κερδίσω δύο τίτλους στην Euroleague», είπε ο Τζέιμς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Basketnews

«Εχει απόλυτο δίκαιο και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω», πρόσθεσε για να καταλήξει πως «ο Kill Bill είναι ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών και ξέρει καλά τι λέει».