Ομπράντοβιτς: «Είμαστε καλύτεροι σε ατομικό ταλέντο, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ»

Ομπράντοβιτς: «Είμαστε καλύτεροι σε ατομικό ταλέντο, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ»

Sportal newsroom 22:57 - 11.05.2023

Ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς θεωρεί ότι η ομάδα του υπερτερεί σε ταλέντο ατομικά, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ

Στην μεγάλη «μάχη» με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό του Final-4 της EuroLeague στη Zalgirio Arena αναφέρθηκε ο προπονητής της Μονακό Σάσα Ομπράντοβιτς εξηγώντας πως οι πιθανότητες είναι 50-50!

Ο τεχνικός των Μονεγάσκων μιλώντας στην «Mozzart Sport» αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την ελληνική ομάδα που θα δώσει το πρώτο από τα δυο «εισιτήρια» για τον τελικό της 21ης Μαΐου.

«Τα πάντα θα κριθούν σ' ένα ματς. Και όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50. Θα τολμήσω να πω ότι μπορεί να είμαστε καλύτεροι όσον αφορά το ατομικό επίπεδο και πάντα με σεβασμό στον Σλούκα και στους υπόλοιπους παίκτες. Ο Ολυμπιακός ωστόσο παίζει εξαιρετικά ως ομάδα και γι' αυτό είναι ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες. Παίζουν πάντα ο ένας για τον άλλον» δήλωσε ο τεχνικός της Μονακό.

Και πρόσθεσε: «Θα δούμε εάν η προσπάθεια που κάνουμε μπορεί να ανταμειφθεί με έναν τίτλο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάικ Τζέιμς και την υπόλοιπη ομάδα: «Οι σπουδαίοι παίκτες κάνουν σπουδαίους τους προπονητές. Νομίζω ότι έχω πει αρκετά πάνω σε αυτό. Συγχαρητήρια στα παιδιά, αξίζουν τα περισσότερα. Μου ζητούν συχνά να ξεχωρίσω κάποιον και να σχολιάσω, αλλά πραγματικά δεν μου αρέσει. Ο Λόιντ, έδειξε στο γήπεδο τι νοοτροπία έχει. Θέλει να κερδίζει και να παίζει παρά ο γεγονός ότι πονούσε καθώς δεν είχε προπονηθεί λόγω τραυματισμού. Αυτά τα πράγματα επηρεάζουν την ομάδα. Εϊμαι περήφανος για εκείνον όπως και για όλους τους παίκτες».