Ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι... αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κάουνας (vid)

Κέβιν Ντουράντ

i

© Intime

Ο Κέβιν Ντουράντ θα είναι... αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Κάουνας (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:58 - 12.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:11 - 12.05.2023

Η Μονακό προσκάλεσε στο Κάουνας τον κολλητό φίλο του Μάικ Τζέιμς και σούπερ σταρ του ΝΒΑ, Κέβιν Ντουράντ, μιας και μετά το αποκλεισμό των Σανς από τους Νάγκετς θα έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή του.

Δεν αποτελεί δα και γούρι για τη Μονακό. Ούτε καν με την ομάδα του στο ΝΒΑ δεν στάθηκε τυχερός. Οι Νάγκετς απέκλεισαν τους Φοίνιξ Σανς και ο Κέβιν Ντουράντ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. 

Σε αυτό υπολόγιζαν οι Ήλιοι, όταν προσέφεραν στους Μπρουκλιν Νετς ό,τι καλύτερο διέθεταν για να τον αποκτήσουν, αλλά θα πρέπει να αναπροσαρμώσουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν. 

Η Μονακό πάντως, δεν τον... αλλάζει με τίποτα. Πέρσι, τον είχε μαζί της play offs κόντρα τον Ολυμπιακό. Ο Ντουράντ είναι κολλητός φίλος με τον Μάικ Τζέιμς και βρέθηκε στους αγώνες του ΣΕΦ, αλλά και στο Πριγκιπάτο, σε μία σειρά που ολοκληρώθηκε στα πέντε παιχνίδια και ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Πειραιά. Ο KD είχε ενθουσιαστεί με την ατμόσφαιρα στο φαληρικό γήπεδο, με τα παιχνίδια στο Μονακό, αλλά και με την όλη διαδικασία της Euroleague

Τώρα, μιας και το πρόγραμμά του είναι κενό, η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς τον προσκάλεσε στο Κάουνας για να στηρίξει τον Τζέιμς και συνολικά τη Μονακό στο πρώτο Final Four της ιστορίας της. 

Ο ίδιος δεν έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι ή θα προτιμήσει παραλίες της Καραϊβικής για να... πνίξει τον πόνο του αποκλεισμού από τον Νίκολα Γιόκιτς και της παρέας του στο Ντένβερ

Πάντως, στην πρόσκληση του συλλόγου, που αναρτήθηκε και στον επίσημο λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα ο Ντουράντ έδωσε τη στήριξή του με μία ατάκα και μία φλόγα.