Ο Μάικ Τζέιμς αποθέωσε τον Σλούκα: «Σκέτη έμπνευση»!

Μάικ Τζέιμς

i

© Intime

Ο Μάικ Τζέιμς αποθέωσε τον Σλούκα: «Σκέτη έμπνευση»!

Νίκος Καλαμπάκας 23:02 - 11.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:02 - 11.05.2023

Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ανάρτηση στο twitter για τον Κώστα Σλούκα, τονίζοντας ότι είναι απόλαυση να τον βλέπει να αγωνίζεται.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν καθοριστικός στην πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Φενέρ και ο Μάικ Τζέιμς είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον προσεχή του αντίπαλο.

Η Μονακό απέκλεισε τη Μακάμπι και θα βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε Final Four. Η ομάδα του Πριγκιπάτου θα βρει μπροστά της τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κάουνας, σε ένα παιχνίδι που οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν για πρώτη φορά φέτος να νικήσουν την ομάδα του Πριγκιπάτου.

Ο Μάικ Τζέιμς γνωρίζει καλά τους Πειραιώτες, τόσο από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό, όσο και από την περσινή σειρά των playoffs της Euroleague, όταν οι Πειραιώτες είχαν αποκλείσει τους Μονεγάσκους.

Όσο η Μονακό έπαιζε την πρόκριση με τη Μακάμπι, ο κατά τα άλλα... λαλίστατος Μάικ Τζέιμς, είχε κάνει μια παύση από τα social media. Πλέον, ο Αμερικάνος γκαρντ εμφανίστηκε ξανά στο twitter και σχολίασε τον Κώστα Σλούκα.

Ο κινητήριος μοχλός των Μονεγάσκων είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον προσεχή του αντίπαλο στο Final Four:

«Ήταν απόλαυση να βλέπεις τον Κώστα. Όλα ήταν υπολογισμένα λες και κάποιος του είχε δέιξει πως να ''διαβάζει'' τον αντίπαλο. Σκέτη έμπνευση», έγραψε ο Τζέιμς στον λογαριασμό του, σε μια αναγνώριση στο ταλέντο του γκαρντ του Ολυμπιακού.