Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού ήπιε ποτά στο Χιούστον ο Μάικ Τζέιμς;
i

© EuroLeague Basketball

Με ποιον παίκτη του Ολυμπιακού ήπιε ποτά στο Χιούστον ο Μάικ Τζέιμς;

Sportal newsroom 15:44 - 04.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:44 - 04.01.2024

Στο αεροδρόμιο του Χιούστον, ο Μάικ Τζέιμς, το καλοκαίρι που μας πέρασε συνάντησε τον Τόμας Ουόκαπ. «Τα είπαμε και ήπιαμε και 1-2 ποτά», αφηγήθηκε ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Sportal!

Ο Μάικ Τζέιμς σπανίως κάθεται σε καρέκλα. Κατά τη διάρκεια των αγώνων με την Μονακό, βρίσκεται στον πάγκο μόνο για κάποιες ανάσες. Η θέση του και ο ρόλος του είναι να τρέχει πάνω-κάτω στο παρκέ και να αναστατώνει τις αντίπαλες άμυνες. Για το χατίρι του Sportal όμως, ο 33χρονος Αμερικανός σούπερ σκόρερ, λίγο πριν τον αγώνα κόντρα τον Ολυμπιακό για την 19η αγωνιστική της EuroLeague, έκατσε ακίνητος σε μία θέση και δέχθηκε τις ερωτήσεις. 

Και μία από αυτές αφορούσε την επικοινωνία του με τον Ολυμπιακό, στη λογική της μεταγραφολογίας. Για το αν έχει επαφές με τους «ερυθρόλευκους» κι αυτός απάντησε καταφατικά, αλλά έδωσε και το πλαίσιο των επαφών του αυτών. «Με τον Νίκολα (Μιλουτίνοφ) μιλάμε μία φορά την εβδομάδα σίγουρα», είπε. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και από την κοινή του θητεία στη Ρωσία προέκυψε και η φιλία. 

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: Ο Άλεκ Πίτερς βρίσκεται στο Top 10 των καλύτερων σουτέρ όλων των εποχών (vids)
EUROLEAGUE

11:34 - 04.01.2024

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: Ο Άλεκ Πίτερς βρίσκεται στο Top 10 των καλύτερων σουτέρ όλων των εποχών (vids)

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Άλεκ Πίτερς, βρίσκεται στην όγδοη θέση στη λίστα με τους καλύτερους σουτέρ στην ιστορία της EuroLeague και μάλιστα είναι ο πρώτος από τους εν ενεργεία της διοργάνωσης.

Επίσης, ο Τζέιμς παραδέχθηκε πως το καλοκαίρι «συναντήθηκαν 2-3 φορές με τον Τόμας Ουόκαπ». Μάλιστα η μία από αυτές τις συναντήσεις έγινε «στο αεροδρόμιο του Χιούστον και ήπιαμε 1-2 ποτά». Οπότε η απάντησης του στην ερώτηση «Έχεις επαφές με τον Ολυμπιακός» ήταν πλήρης, ορθή, αλλά ήρθε... πλαγίως! 

🔴 Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μονακό και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!