Γιατί τα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν ήταν κίτρινα στο «Last Dance»

Γιατί τα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν ήταν κίτρινα στο «Last Dance»

Sportal newsroom 23:37 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 05:10 - 02.07.2023

H σειρά ντοκιμαντέρ «Last Dance» συζητείται ακόμα και σήμερα, με τα κίτρινα μάτια του Μάικλ Τζόρνταν όμως να κάνουν τη διαφορά. Και γι αυτό υπάρχει εξήγηση.

Η τελευταία σεζόν του Μάικλ Τζόρνταν στους Σικάγο Μπουλς, τη σεζόν 1997-98 βρέθηκε στο επίκεντρο, με το Netflix να παρουσιάζει τη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο «Last Dance», στην οποάι αποκαλύφθηκαν κρυφές πτυχές μιας ταρχώδους σεζόν, που είχε πολύ ένταση, ίντριγκα, αλλά και πολύ γλυκό φινάλε, με τους «ταύρους» να φτάνουν στην κατάκτηση του έκτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Αυτό όμως που έκλεψε την παράσταση δεν ήταν κάποια πό τις ιστορίες που διηγήθηκε ο MJ, αλλά το πρόσωπό του και πιο συγκεκριμένα τα κίτρινα μάτια του, τα οποία έγιναν viral με το... καλημέρα. Γι αυτά όμως υπήρχε εξήγηση, με έναν ειδικό να δίνει διάσταση στο θέμα.

Τέλος εποχής για Τζόρνταν και Χόρνετς!
NBA

17:18 - 16.06.2023

Τέλος εποχής για Τζόρνταν και Χόρνετς!

Ο Μάικλ Τζόρνταν σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN και Άντριαν Βοϊναρόφσκι προχώρησε στην πώληση των Σάρλοτ Χόρνετς, ολοκληρώνοντας την 13ετή θητεία ως μεγαλομέτοχος

Τα κίτρινα μάτια δεν πρέπει να αγνοούνται γιατί είναι σημάδι ότι κάτι περισσότερο συμβαίνει. Υπάρχουν κυριολεκτικά περισσότερα από όσα φαντάζει κανείς. Το να αφήνεις τις οφθαλμικές παθήσεις χωρίς θεραπεία περιλαμβάνει μείωση στην όραση και ακόμη και τύφλωση», ανέφερε ο οφθαλμολόγος, ΒαΛ Φούα, όμως δεν έμεινε εκεί, καθώς εστίασε ακόμα περισσότερο στην περίπτωση του Μάικλ Τζόρνταν.

«Τα μάτια (του Τζόρνταν) είναι ελαφρώς αποχρωματισμένα, κάτι που μπορεί να δείχνει ίκτερο, αλλά φαίνεται να υπάρχει επίσης μια ελαφρώς ανασηκωμένη βλάβη στο μάτι, η οποία μπορεί να δείχνει κάτι τοπικό που προκαλεί τον αποχρωματισμό σαν πιγκουκέκουλα. Ο κιτρινωπός αποχρωματισμός των ματιών μπορεί να είναι πιο εμφανής σε ένα άτομο με σκουρόχρωμο δέρμα σε σύγκριση με κάποιον που έχει ανοιχτόχρωμο δέρμα», ήταν τα λόγια του.