Γέμισαν την περιφέρεια οι Μπουλς: Κράτησαν Ουάιτ, πήραν Κάρτερ από Μπακς

Γέμισαν την περιφέρεια οι Μπουλς: Κράτησαν Ουάιτ, πήραν Κάρτερ από Μπακς

Χρήστος Τσάλτας 01:39 - 01.07.2023 / Ανανεώθηκε: 01:50 - 01.07.2023

Οι Σικάγο Μπουλς έδωσαν έμφαση στην περιφερειακή γραμμή τους, καθώς κράτησαν τον Κόμπι Ουάιτ και υπέγραψαν τον Τζεβόν Κάρτερ έναντι 20 εκατ. δολαρίων.

Η ανανέωση συνεργασίας του Νίκολα Βούτσεβιτς έδειξε τις διαθέσεις των Σικάγο Μπουλς στην φετινή free agency. Ο Αρτούρας Καρνισόβας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να παίξουν... safe σε αυτή τη διαδικασία και να πάνε σε επιλογές που τις ξέρουν και σε παίκτες που εμπιστεύονται.

Σε πρώτη φάση οι «ταύροι» κράτησαν τον Κόμπι Ουάιτ, με τον απόφοιτο του Νορθ Καρολάινα να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών, το οποίο θα του αποφέρει 40 εκατ. δολάρια συνολικά, διατηρώντας τον ρόλο του στην ομάδα ως εκ των σημαντικών παικτών της 2nd unit του Μπίλι Ντόνοβαν.

Με δεδομένα όμως τα προβλήματα στη θέση του πλέι μέικερ, καθώς ο Λόνζο Μπολ αναμένεται να χάσει και την σεζόν 2023-24, λόγω του τραυματισμού του, οι «ταύροι» κινήθηκαν μεθοδικά και κατάφεραν να κάνουν δικό τους έναν από τους πιο συνεπείς γκαρντ που έρχονται από τον πάγκο και δίνουν ενέργεια. Διότι συμφώνησαν με τον Τζεβόν Κάρτερ, ο οποίος άφησε το Μιλγουόκι και τους Μπακς για να μετακομίσει στο Ιλινόις.

Ο Κάρτερ, που στο παρελθόν αγωνίστηκε στους Φοίνιξ Σανς, ως back up του Κρις Πολ, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο 3 ετών με τους «ταύρους», το οποίο θα του αοφέρει 20 εκατ. δολάρια, με τους Μπουλς να πηγαίνουν στα σίγουρα, ώστε να διατηρήσουν σε καλό επίπεδο τον πάγκο τους και να έχουν λύσεις στην περιφέρεια ενόψει μιας πολύ απαιτητικής σεζόν.