Η Μακάμπι υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Κάτας!

Η Μακάμπι υπογράφει νέο συμβόλαιο με τον Κάτας!

Γιάννης Πάλλας 17:38 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:41 - 29.03.2024

Ο Όντεντ Κάτας θα υπογράψει συμβόλαιο σύντομα για άλλο έναν χρόνο με την Μακάμπι Τελ Αβίβ

Με τον Όντεντ Κάτας θα πορευτεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ και την επόμενη χροονιά! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισραηλινού δημοσιογράφου Άρελ Γκίνσμπεργκ ο προπονητής της «ομάδας του λαού» βρίσκεται το τελευταίο διάστημα σε συζητήσεις με τη διοίκηση για να υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ οι δυο πλευρές είναι ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους, αλλά και την πορεία της ομάδας τηρουμένων των αναλογιών και των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί.

Άλλωστε, κανείς δεν παραγνωρίζει ότι η Μακάμπι δεν έχει παίξει κανένα παιχνίδι στο γήπεδο της και φιλοξενείται στο Βελιγράδι σε μια σεζόν ιδιαίετρα δύσκολη και με πολύ υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις.

Ο Σάμνερ έσπασε τα κοντέρ σε 15 λεπτά, αλλά δεν πέρασε τον Μπουρούση!
EUROLEAGUE

16:47 - 29.03.2024

Ο Σάμνερ έσπασε τα κοντέρ σε 15 λεπτά, αλλά δεν πέρασε τον Μπουρούση!

Ο Έντμοντ Σάμνερ έκανε μαγική εμφάνιση σε 15 λεπτά επιτυγχάνοντας τον καλύτερο δείκτη στην αξιολόγηση (PIR) στην αναμέτρηση με την Αρμάνι, που αποτελεί την δεύτερη καλύτερη πίσω από τον Γιάννη Μπουρούση

Ο Όντεντ Κάτας φέρεται να έχει απαντήσει καταφατικά και τοπ μόνο που απομένει πλέον είναι να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δυο πλευρές και να ανακοινωθεί η συμφωνία. Κάτι που δεν θα καθυστερήσει.