Έφτασε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο - Αυστηροί έλεγχοι σε Έλληνες δημοσιογράφους (vid)
i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Έφτασε ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο - Αυστηροί έλεγχοι σε Έλληνες δημοσιογράφους (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 18:37 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 17.05.2024

Ο Παναθηναϊκός έφτασε στο «Aleksandar Nikolic Hall» για το Game 3 με τη Μακάμπι. Οι Έλληνες δημοσιογράφοι πέρασαν από αυστηρούς ελέγχους.

Δίχως ιδιαίτερα προβλήματα έφτασε στο «Aleksandar Nikolic Hall» ο Παναθηναϊκός AKTOR. Το τριφύλλι μετράει αντίστροφα για το σπουδαίο ματς με τη Μακάμπι (30/4, 20:00) και στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει το προβάδισμα στη μεταξύ τους σειρά για τα Playoffs της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί στον αγώνα χωρίς τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ. Ο Ισπανός φόργουορντ, που δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ματς του ΟΑΚΑ, πήγε στην πατρίδα του προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Πριν η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπει στο γήπεδο, αρκετοί φίλοι του μπάσκετ περίμεναν την ομάδα του τριφυλλιού. Μερικοί πιτσιρικάδες, μάλιστα, φωτογραφήθηκαν με τον Λούκα Βιλντόζα.

Τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα είναι δρακόντεια. Αυστηροί ήταν οι έλεγχοι και κατά την είσοδο των Ελλήνων δημοσιογράφων στο γήπεδο, όπου οι αρμόδιες αρχές «ξεψάχνισαν» τους απεσταλμένους που βρέθηκαν στο Βελιγράδι.

Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το Game 3

Έφτασαν κι άλλοι Ισραηλινοί στο Βελιγράδι - Πληροφορίες πως τη Μεγάλη Πέμπτη μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από 5.000

Χαμός ενόψει του Game 3 μεταξύ της Μακάμπι και του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι. Αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με τον κόσμο που θα έχουν οι Ισραηλινοί, φαίνεται το ματς να είναι στον... αέρα.

Την ίδια ώρα, πάντως, στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει σαν σκέψη να μη γίνει το αποψινό παιχνίδι. Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportal, σχετικά με το τι υποστηρίζουν στη διοργανώτρια αρχή, αυτό που τονίζουν είναι ότι το... μπαλάκι πέφτει κυρίως στην κυβέρνηση της Σερβίας και στην αστυνομία της πόλης σχετικά με την ασφάλεια γύρω από τον αγώνα της Μακάμπι.

Ωστόσο οι φίλοι της Μακάμπι φαίνεται να αυξάνονται ολοένα και περισσότερο όσο περνούν οι ώρες και πλησιάζουμε προς το τζάμπολ της μεγάλης αναμέτρησης. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πριν λίγη ώρα προσγειώθηκε ακόμα μια πτήση στο Βελιγράδι με περίπου 50 φίλους της Μακάμπι να καταφθάνουν στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Χιλιάδες Ισραηλινοί τη Μεγάλη Πέμπτη στο Βελιγράδι

Αυτό που προκύπτει, πάντως, με βάση τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ που υπάρχει τις τελευταίες ώρες είναι πως όσοι Ισραηλινοί βρίσκονται σήμερα στο Βελιγράδι θα φαντάζουν... λίγοι μπροστά σε αυτούς που αναμένονται τη Μεγάλη Πέμπτη ενόψει του Game 4.

Πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως σε δύο μέρες και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αποψινού παιχνιδιού, οι Ισραηλινοί που θα φτάσουν στο Βελιγράδι θα είναι διπλάσιοι και πλέον απ' αυτούς που έχουν ταξιδέψει το τελευταίο διήμερο.

Που σημαίνει πως αναμένονται περίπου 5.000 οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ να βρίσκονται τουλάχιστον στην πόλη και πέριξ του γηπέδου τη μέρα του Game 4 και λογικά τότε θα έχουμε νέες... διαβουλεύσεις και με την κυβέρνηση της Σερβίας και με την αστυνομία σχετικά με το πόσος κόσμος της «ομάδας του λαού» θα βρεθεί εκείνη τη νύχτα στις εξέδρες.

Κάτι, φυσικά, που δεν μπορεί να αφήσει με σταυρωμένα τα χέρια τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήδη έχει αντιδράσει για σήμερα και το Game 3.