Δύο φάσεις όλο το ματς: Το φάουλ του Γκραντ, η καταλάθος εύστοχη βολή του Μπράουν και το άστοχο τρίποντο του Ναν (vids)

Δύο φάσεις όλο το ματς: Το φάουλ του Γκραντ, η καταλάθος εύστοχη βολή του Μπράουν και το άστοχο τρίποντο του Ναν (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 22:20 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:48 - 21.05.2024

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε από το -18, αλλά δύο φάσεις στα τελευταία 6'' έκριναν τη νίκη και την πήρε η Μακάμπι. Ο Τζέριαν Γκραντ έκανε... αψυχολόγητο φάουλ στον Λορέντζο Μπράουν και ο Κέντρικ Ναν αστόχησε στο «μηδέν».

Ο Παναθηναϊκός κυνηγούσε τη Μακάμπι σε όλη τη διάρκεια του ματς. Βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 18 πόντους στην τρίτη περίοδο, παρόλα αυτά επέστρεψε στο παιχνίδι και το διεκδίκησε μέχρι το τελευταίο δέκατο του δευτερολέπτου.

Με το σκορ στο 83-83 όμως, οι Ισραηλινοί είχαν επίθεση έξι δευτερολέπτων στη διάθεσή τους και πάνω στην πίεση ο Τζέριαν Γκραντ έκανε το... λάθος! Προσπάθησε να σταματήσει τον Λορέντζο Μπράουν, αλλά το έκανε με φάουλ, που ήταν αχρείαστο μιας και δεν βρισκόταν καν σε θέση απειλής και τον έστειλε στη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Ο Αμερικανός με ισπανική υπηκοότητα ευστόχησε και στις δύο έκανε το 85-83 υπέρ της Μακάμπι, αλλά άφησε 2,6'' για τον Παναθηναϊκό. Διάστημα που έκανε την επαναφορά ο Τζέριαν Γκραντ, ο Κέντρικ Ναν ξεμαρκαρίστηκε, πήρε τη μπάλα έκανε μία ντρίπλα και εκτέλεσε στην εκπνοή για τρεις και για τη νίκη. Το σουτ του όμως, ήταν άστοχο και η Μακάμπι έκανε το 2-1 στη σειρά των Playoffs της Euroleague.

Τώρα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να νικήσει το Game 4 (Πέμπτη 2/5) που θα γίνει και πάλι στο Βελιγράδι, να ισοφαρίσει και έπειτα να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four του Βερολίνου.

🔴 Sportal Euroleague Show με Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα για το Game 3

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!