«Ο Λορέντζο Μπράουν θα  απουσιάσει και από το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Λορέντζο Μπράουν

i

Photo by Seffi Magriso/Euroleague Basketball via Getty Images

«Ο Λορέντζο Μπράουν θα απουσιάσει και από το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Νίκος Καλαμπάκας 17:26 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 17:40 - 19.01.2024

Δημοσίευμα στο Ισραήλ αναφέρει ότι η Μακάμπι θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR για την 23η αγωνιστική της Euroleague, χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Λορέντζο Μπράουν.

Ο Λορέντζο Μπράουν ήταν ο μεγάλος απόντας της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι, στην οποία η ομάδα του Πειραιά πήρε τη νίκη κόντρα στους Ισραηλινούς με σκορ 89-72.

Ο πόιντ γκαρντ από τις ΗΠΑ ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στην πλάτη και στη χώρα της Μακάμπι γράφουν ότι δε θα είναι στη διάθεση του Κάτας ούτε για το ματς της 23ης αγωνιστικής, όταν η «ομάδα του λαού» θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Μπράουν είναι βασικό εξάρτημα στη μηχανή της Μακάμπι και η απουσία του αποδυναμώνει αρκετά το παιχνίδι της. Τη θέση του καλύπτουν οι Μπόλντγουιν και Μπλατ, όμως το πληθωρικό παιχνίδι του Μπράουν είναι στοιχείο που θα λείψει από τους ισραηλινούς οι οποίοι βρίσκονται στο κυνήγια μιας θέσης που θα δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague.

Πριν ταξιδέψει στο Βελιγράδι, στο οποίο έχουν βρει «στέγη» οι παίκτες της Μακάμπι λόγω του πολέμου στη χώρα τους, ο Παναθηναϊκός AKTOR έχει μια δύσκολη αποστολή στη διοργάνωση, αφού απόψε (19/1) φιλοξενεί στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Παρτίζαν του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ντριπλάρει και κάνει σουτάκια στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

09:42 - 19.01.2024

Το βίντεο της χρονιάς: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ντριπλάρει και κάνει σουτάκια στο ΟΑΚΑ

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ευδιάθετος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρτίζαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ παράλληλα έδειξε πως η τέχνη δεν... ξεχνιέται,. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Sportal με τον Ζοτς να δοκιμάζει το χέρι του από διάφορα σημεία του παρκέ.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής