Το βίντεο της χρονιάς: Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ντριπλάρει και κάνει σουτάκια στο ΟΑΚΑ

Χρήστος Τσάλτας 09:42 - 19.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:25 - 19.01.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ευδιάθετος κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρτίζαν στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, ενώ παράλληλα έδειξε πως η τέχνη δεν... ξεχνιέται,. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο του Sportal με τον Ζοτς να δοκιμάζει το χέρι του από διάφορα σημεία του παρκέ.

Το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Παρτίζαν θα είναι ένα: ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο «Ζοτς» επιστρέφει στην Αθήνα, για να τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που επί 13 συναπτά έτη έγραψε χρυσές σελίδες, δημιουργώντας μια αυτοκρατορία εντός και εκτός συνόρων.

Η σχέση Παναθηναϊκού και Ομπράντοβιτς παραμένει δυνατή, με το πέρας των ετών, με τον ίδιο να απολαμβάνει κάθε φορά την επίσκεψη στη χώρα μας για τα παιχνίδια με το «τριφύλλι». Κάτι που έδειξε και στην προπόνηση της Παρτίζαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, το βράδυ της Πέμπτης, παραμονές του μεγάλου αγώνα της 22ης αγωνιστικής.

Ο Λαρεντζάκης είχε όρεξη για χαβαλέ στον Μπαρτζώκα: «Πες και ένα μπράβο, όλο με βρίζεις» (vid)
EUROLEAGUE

00:48 - 19.01.2024

Ο Λαρεντζάκης είχε όρεξη για χαβαλέ στον Μπαρτζώκα: «Πες και ένα μπράβο, όλο με βρίζεις» (vid)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είχε όρεξη να κάνει χαβαλέ στον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον διεθνή γκαρντ να την... λέει, πάντα με χιουμοριστική διάθεση, στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Ομπράντοβιτς ήταν ευδιάθετος καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ενώ με το πέρας της προπόνησης έδειξε πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, η τέχνη δεν ξεχνιέται, δοκιμάζοντας το χέρι του από διάφορα σημεία του παρκέ. Την ίδια ώρα που ο Μπρούνο Καμπόκλο λάμβανε οδηγίες για αμυντικές προσαρμογές. Ο Βραζιλιάνος σέντερ θα κληθεί να μαρκάρει τον Ματίας Λεσόρ και ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολη αποστολή είναι.

Το Sportal βρέθηκε στο κλειστό του ΟΑΚΑ και σας παρουσιάζει στιγμές από την προπόνηση της ομάδας του Βελιγραδίου, αλλά και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να σουτάρει στην μπασκέτα μπροστά από την κερκίδα των οργανωμένων του Παναθηναϊκού.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Παρτίζαν και όλη τη δράση της Παρασκευής