«Με κόσμο η Μακάμπι στα Play In!»

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

«Με κόσμο η Μακάμπι στα Play In!»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:43 - 05.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:40 - 16.05.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με ισραηλινό δημοσιογράφο, πήρε ειδική άδεια και θα έχει κόσμο το παιχνίδι της στο Play In, ενώ γίνεται προσπάθεια να αυξηθεί ακόμη περισσότερο ο αριθμός αυτός στην συνέχεια.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πήρε άδεια από τη σερβική αστυνομία για την παρουσία κόσμου στο γήπεδο!

Όπως αναφέρει Ισραηλινός δημοσιογράφος, η «ομάδα του λαού» έλαβε τη σχετική άδεια από την αστυνομία της Σερβίας και θα επιτραπεί η παρουσία 250 φίλων της στις κερκίδες του γηπέδου στο παιχνίδι για το Play In.

Έτσι, για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν, η Μακάμπι θα έχει κόσμο, έστω και λίγο, στο πλευρό της, καθώς σε όλα τα «εντός έδρας» που έδωσε στο Βελθγράδι, δεν υπήρχε κανείς στις εξέδρες.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα, η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ολοκληρώσει και μαθηματικά ως 7η την κανονική περίοδο της Euroleague. Έτσι, θα συμμετέχει στο play-in των θέσεων 7-8, με φόντο την πρόκριση στα playoffs.

Ο ίδιος δημοσιογράφος αναφέρει πως σε περίπτωση που η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξασφαλίσει την παρουσία της στα playoffs, τότε θα προσπαθήσει να πείσει τις Αρχές για την αύξηση των φιλάθλων στις κερκίδες.

Εξαιτίας του πολέμου στο Ισραήλ, η «ομάδα του λαού» δεν αγωνίζεται στο Τελ Αβίβ, έχοντας δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της στην Euroleague στη «Χάλα Πιονίρ» του Βελιγραδίου.

🔴Sportal Euroleague Show με Μπάγερν Μονάχου - Παναθηναϊκος και όλη τη δράση της Παρασκευής