Η Μακάμπι επικράτησε της Χολόν, λίγο πριν την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ - Αγνωστο το πως και πότε θα επιστρέψει στο Βελιγράδι για τα Play In

Η Μακάμπι επικράτησε της Χολόν, λίγο πριν την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ - Αγνωστο το πως και πότε θα επιστρέψει στο Βελιγράδι για τα Play In

Γιάννης Πάλλας 00:14 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 02:31 - 14.04.2024

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιβλήθηκε (91-82) της Χάποελ Χολόν και έφτασε τις 16 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Το ματς ολοκληρώθηκε λίγο πριν την επίθεση με drone του Ιράν στο Ισραήλ και πλέον μένει να δούμε αν η Μακάμπι θα μπορέσει έγκαιρα να πάει στο Βελιγράδι για το ματς με την Μπασκόνια στα Play In της Euroleague (16/4).

Αποφασισμένη και έτοιμη για τα play-in της Euroleague και τις «μάχες» με τη Μπασκόνια έδειξε η Μακάμπι Τελ Αβίβ κερδίζοντας (91-82) την Χάποελ Χολόν για το πρωτάθλημα του Ισραήλ.

Μόνο που τώρα θα πρέπει να επιστρέψει στο Βελιγράδι, που αποτελεί την ευρωπαϊκή της βάση και ο προγραμματισμός του ταξιδιού αυτού αναμένεται να επηρεαστεί από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ, που είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί, αλλα τελικά διαδραματίστηκε λίγο μετά του προαναφερόμενου αγώνα.

Αγωνιστικά πάντως, η «ομάδα του λαού» μετράει πλέον 16 σερί νίκες στο εγχώριο πρωτάθλημα, γεγονός που επιβεβαιώνει αν μη τι άλλο την εξαιρετική της κατάσταση, τώρα που κρίνονται όλα στην Euroleague.

Η Μακάμπι επικράτησε της Χολόν και πλέον επικεντρώνεται στις αναμετρήσεις με τους Βάσκους που θα ξεκινήσουν την προσεχή Τρίτη (16/04, 19:00).

Όσον αφορά το εγχώριο πρωτάθλημα η ομάδα του Όντεντ Κάτας έχει ρεκόρ 19-3 και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Μακάμπι ήταν ο Λορένζο Μπράουν με 14 πόντους και 6 ασίστ, ενώ άλλους 14 πόντους πρόσθεσε ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Ο Ταμίρ Μπλατ είχε 11 πόντους, ενώ από 10 πόντους είχαν οι Ρόμαν Σόρκιν και Τζος Νίμπο.

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Η σειρά που έκανε τον Γιώργο Πρίντεζη... Άγιο Γεώργιο! (vids)
EUROLEAGUE

23:55 - 13.04.2024

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Η σειρά που έκανε τον Γιώργο Πρίντεζη... Άγιο Γεώργιο! (vids)

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα με μειωνέκτημα έδρας στα Playoffs της Euroleague, σε ένα... remake της σειράς του 2015. Τι είχε γίνει όμως τότε θυμάστε; Το Sportal γυρνά τον χρόνο πίσω και σας θυμίζει τα όσα συνέβησαν στα ματς που έγιναν τον Απρίλιο του 2015, όταν και ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε... Άγιος Γεώργιος!

Η Μακάμπι με την Μπασκόνια θα αναμετρηθούν για μια θέση στην συνέχεια των playoffs της Euroleague, όπου τους περιμένει ο Παναθηναϊκός AKTOR, που τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα δεκάλεπτα: 27-24, 45-43, 67-65, 91-82.