ΜακΚίσικ στο Sportal: «Επιτέλους μπήκε!»

ΜακΚίσικ στο Sportal: «Επιτέλους μπήκε!»

Sportal newsroom 00:43 - 05.01.2024

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε στο Sportal Euroleague Show για το ματς με τη Μονακό στο ΣΕΦ, που είχε σύμφωνα με τον ίδιο άρωμα play offs. Το νικητήριο τρίποντο που πέτυχε και η... επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ «σκότωσε» με μία τρίποντο τη Μονακό στο ΣΕΦ. Ο Αμερικανός γκαρντ εμφανίστηκε ανακουφισμένος για το σουτ αυτό στην κάμερα του Sportal Euroleague Show.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μύριζε play offs η ατμόσφαιρα. Κλειδί του αγώνα δεν ήταν το τρίποντό μου αλλά η μάχη που έδωσαν όλοι οι παίκτες σε όλη τη διάρκεια του μας. Δεν σταματήσαμε ποτέ και γύρισε το παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο Σακίκ ΜακΚίσικ.

«Στις προπονήσεις ένιωθα καλά. Αναρωτιόμουν γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό και στα παιχνίδια. Η φύση του τραυματισμού ήταν τέτοια που με οδήγησε να έχω υπομονή. Νιώθω υπέροχα.

Μάντζαρης στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός έχει φανέλα αλλά και μεγάλη πίεση φέτος λόγω... Παναθηναϊκού»
EUROLEAGUE

00:18 - 05.01.2024

Μάντζαρης στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός έχει φανέλα αλλά και μεγάλη πίεση φέτος λόγω... Παναθηναϊκού»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φιλοξενήθηκε στο Sportal Euroleague Show και μίλησε για όλους και για όλα. Η πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό λόγω... Παναθηναϊκού και το winning spirit της ομάδας του Πειραιά.

Επιτέλους το δικό μου σουτ μπήκε. Έχω δει πολλούς να το κάνουν», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ για το τρίποντο που έβαλε στο φινάλε του αγώνα.

«Είμαι ένας από αυτούς που μου αρέσει το γεμάτο γήπεδο», σχολίασε ο ΜακΚίσικ για το γεμάτο ΣΕΦ.

Ολυμπιακός - Μονακό 75-73: «Χειροπέδες» στον Τζέιμς και... Shaq attack! - Sportal Euroleague Show