Μάντζαρης στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός έχει φανέλα αλλά και μεγάλη πίεση φέτος λόγω... Παναθηναϊκού»

Μάντζαρης στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός έχει φανέλα αλλά και μεγάλη πίεση φέτος λόγω... Παναθηναϊκού»

Sportal newsroom 00:18 - 05.01.2024

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φιλοξενήθηκε στο Sportal Euroleague Show και μίλησε για όλους και για όλα. Η πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό λόγω... Παναθηναϊκού και το winning spirit της ομάδας του Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φιλοξενήθηκε στο Sportal Euroleague Show. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού σχολίασε τη μεγάλη νίκη της ομάδας του Πειραιά κόντρα στη Μονακό και ομολόγησε ότι οι Πειραιώτες είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη πίεση στην Ευρώπη. 

«Ο Ολυμπιακός καλώς ή κακώς είναι μία ομάδα winner. Αυτό το έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια και το έχει καθιερώσει. Είναι η φανέλα που λέμε, έχει φανέλα ο Ολυμπιακός κακά τα ψέματα. Είναι πάντα καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και να πηγαίνει σε κάθε γήπεδο να κερδίζει. Όπως βλέπουμε, όποιοι και να είναι οι παίκτες, όποιο και να είναι το ρόστερ, πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει ο Ολυμπιακός.

Είτε θα πάρει τίτλο, είτε θα πάει τελικό, είτε θα πάει Final-4. Βλέπουμε ότι είναι μία ομάδα που έχει βρει τη χημεία με διαφορετικά πρόσωπα, διαφορετικούς προπονητές. Παρόλα αυτά έχει βρει τον δρόμο των επιτυχιών.

Ο Ολυμπιακός κυνηγάει πάντα όλους τους τίτλους.

Η αγκαλιά του Τζέιμς με τον Μπαρτζώκα
EUROLEAGUE

00:01 - 05.01.2024

Η αγκαλιά του Τζέιμς με τον Μπαρτζώκα

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε της Μονακό με σκορ 75-73 στο... θρίλερ του ΣΕΦ, αφού οι δύο ομάδες χάρισαν στους θεατές που είδαν τον αγώνα θέαμα και σασπένς. Μετά τη λήξη του αγώνα, Γιώργος Μπαρτζώκας και Μάικ Τζέιμς είχαν εγκάρδιο χαιρετισμό.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη πίεση σε όλη την Ευρώπη. Ο κόσμος του διψάει, ειδικά τώρα που όπως βλέπουμε έχει κάποια σκαμπανεβάσματα στο ποδόσφαιρο. Υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στο μπάσκετ γιατί δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Υπάρχει σίγουρα μεγάλη πίεση, αλλά αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Φέτος υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη πίεση διότι είναι και ο Παναθηναϊκός που πρωταγωνιστεί φέτος», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μάντζαρης στο Sportal.

Δείτε όλα όσα είπε στο παρακάτω βίντεο

Ολυμπιακός - Μονακό 75-73: «Χειροπέδες» στον Τζέιμς και... Shaq attack! - Sportal Euroleague Show