ΜακΡέι: «Κάναμε λάθη που μας πόνεσαν»

Τζόρνταν ΜακΡέι

ΜακΡέι: «Κάναμε λάθη που μας πόνεσαν»

Χρήστος Τσάλτας 22:32 - 06.02.2024

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι στάθηκε στα λάθη που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Μούρθια και υπογράμμισε πως τα ελεύθερα σουτ των Ισπανών έκαναν τη διαφορά στο κλειστό των Λιοσίων.

Η ΑΕΚ πάλεψε απέναντι στην Μούρθια, έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλο το 40λεπτο, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη, γνωρίζοντας 3η ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των 16 του BCL.

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε για την Ένωση και με το πέρας της αναμέτρησης στάθηκε στα λάθη που έκριναν το παιχνίδι, αλλά και τα ελεύθερα σουτ των παικτών του Σίτο Αλόνσο.

O άσος της ΑΕΚ μιλώντας με το πέρας του αγώνα είπε: «Νομίζω ότι παλέψαμε σκληρά μέχρι το τέλος. Κάναμε κάποια λάθη που μας κόστισαν. Τους επιτρέψαμε κάποια ελεύθερα σουτ από την περιφέρεια, που μας πόνεσαν, αλλά νομίζω ότι παλέψαμε μέχρι το τέλος».

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }