Ναβάρο: «Έχει τον σεβασμό μας ο Προμηθέας»

Ναβάρο: «Έχει τον σεβασμό μας ο Προμηθέας»

Γιάννης Πάλλας 23:12 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:13 - 09.04.2024

Ο προπονητής της Μάλαγα Ίμπον Ναβάρο έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας, μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα στην Πάτρα

Η Μάλαγα πήρε την πρόκριση στο Final-4 του Basketball Champions League κερδίζοντας και στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης τον Προμηθέα, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας Ίμπον Ναβάρο έπλεξε το εγκώμιο των Πατρινών.

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την εξαιρετική σεζόν. Έδειξαν στους "16" ότι έχουν το μέταλλο και έχουν τον σεβασμό μας. Έδειξαν ότι άξιζαν να είναι εδώ. Νομίζω ότι έπαιξε ρόλο το βάθος του πάγκου μας. Δεν γίνεται να παίζουμε συνέχεια σε up tempo, αλλά δώσαμε έμφαση στην επιθετική άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και ελέγξαμε τα λάθη μας. Ο Προμηθέας έκανε λάθη και μπορέσαμε να τρέξουμε» υποστήριξε στο αρχικό σχόλιο του στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μάλαγα.

Και συμπλήρωσε: «Η ενέργειά μας ήταν καλύτερη από ό,τι στο πρώτο παιχνίδι. Η διαφορά στο πρώτο ημίχρονο είναι ότι ο Προμηθέας πήρε κάποια καλά σουτ και τα έβαλε. Και στο δεύτερο ημίχρονο είχαν περισσότερη ενέργεια από εμάς, αλλά είχαμε και μία διαφορά κοντά στους 20 πόντους για να διαχειριστούμε.

Ήταν διαφορετικό το παιχνίδι σήμερα. Θέλαμε να τους πάμε πιο κοντά στο καλάθι και να μην σουτάρουν τρίποντα. Έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με ομάδες που παίζουν με το τρίποντο. Η Μανρέσα είναι η ομάδα που σουτάρει τα περισσότερα στην Ισπανία, έχει 23 σε κάθε ματς. Ο Προμηθέας μπορεί να σουτάρει και 40. Έπρεπε να τους πιέσουμε. Δεν το κάναμε με τον Χέιλ, αλλά το κάναμε με τους Ρέινολντς και Κάουαν».