Χέιλ: «Δεν μας περίμεναν, αλλά φτάσαμε εδώ»!

Χέιλ: «Δεν μας περίμεναν, αλλά φτάσαμε εδώ»!

Γιάννης Πάλλας 22:36 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:36 - 09.04.2024

Ο Χάντερ Χέιλ ήταν ασταμάτητος (31 πόντους με 6/8 τρίποντα) αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα και τον αποκλεισμό του Προμηθέα από τη Μάλαγα

Υπήρχαν στιγμές που πάλευε μόνος του ο γκαρντ του Προμηθέα Χάντερ Χέιλ απέναντι στη Μάλαγα. Οι 31 πόντοι που σημείωσε με 6/8 τρίποντα δεν έφταναν για να δώσουν στην ομάδα της Πάτρας τη νίκη και να επιστρέψουν στην Ανδαλουσία για να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στο Final-4 του Basketball Champions League.

Ο Προμηθέας δεν απέτρεψε τη δεύτερη ήττα από τη Μάλαγα στα προημιτελικά του Basketball Champions League και τον αποκλεισμό του από τη διοργάνωση.

«Είχαν κάποιες καλές προσπάθειες. Είναι πολύ καλή ομάδα. Εμείς κάναμε λάθη στην άμυνα και στην επίθεση. Τους αξίζει. Είναι καλή ομάδα, αλλά είμαι χαρούμενος και για μας και την ομάδα μας και αισιόδοξος για τη συνέχεια της σεζόν. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάναμε, δεν μας περίμεναν, αλλά φτάσαμε εδώ. Στην αρχή της σεζόν δεν μας ήξεραν» υποστήριξε στις δηλώσεις του στο flash interview της COSMOTE ο 26χρονος γκαρντ των Πατρινών Χάντερ Χέιλ.

Ο Αμερικανός ακόμη και στα τελευταία λεπτά με προσωπικά καλάθια επιχείρησε να βάλει ξανά τον Προμηθέα σε τροχιά ολικής ανατροπής, αλλά η κόπωση και η έλλειψη άλλων λύσεων επιθετικά δεν του επέτρεψαν να πετύχει το στόχο του.

«Μερικοί δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού»: Ο Αταμάν είπε ακριβώς την ίδια φράση όπως ο Ομπράντοβιτς το 2009! (vid)
EUROLEAGUE

19:43 - 09.04.2024

«Μερικοί δεν αξίζουν να φορούν τη φανέλα του Παναθηναϊκού»: Ο Αταμάν είπε ακριβώς την ίδια φράση όπως ο Ομπράντοβιτς το 2009! (vid)

Το ξέσπασμα του Εργκίν Αταμάν εξαιτίας της απόδοσης των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου, είχε ακόμα και ίδιες ατάκες από το αντίστοιχο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πριν από 15 χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε μια μεγάλη προσπάθεια και κοίταξε στα μάτια το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης, τη Μάλαγα.