Παπαθεοδώρου: «Πολύ τιμητικό που φτάσαμε στα προημιτελικά του BCL»

Παπαθεοδώρου: «Πολύ τιμητικό που φτάσαμε στα προημιτελικά του BCL»

Γιάννης Πάλλας 22:51 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:52 - 09.04.2024

Ο προπονητής του Προμηθέα Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε τον απολογισμό της ευρωπαϊκής πορείας μετά τον αποκλεισμό από τη Μάλαγα

Μπορεί ο Προμηθέας να αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Basketball Champions League από τη Μάλαγα με 2-0 με την ομάδα της Ανδαλουσίας να παίρνει την πρόκριση στο Final-4 της διοργάνωσης στο Βελιγράδι, αλλά ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου έχει κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την μαχητικότητα και την προσπάθεια των παικτών του.

«Κάναμε ό,τι καλύτερο και στα δύο παιχνίδια. Είχαμε ενέργεια και αποτελεσματικότητα στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό που μετράει για μένα είναι η προσπάθειά μας» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας της Πάτρας.

«Είναι περηφάνια και πολύ τιμητικό που φτάσαμε με τον Προμηθέα στους 8 του BCL και να εκπροσωπούμε την πόλη της Πάτρας. Μπορεί να τελείωσε το ταξίδι για εμάς, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ» συμπλήρωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Οι Πατρινοί μετά από αυτή την προσπάθεια που έκαναν καλούνται να στρέψουν την προσοχή τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Οι αναμετρήσεις με τη Μάλαγα έδωσαν τη δυνατότητα στους Πατρινούς να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστικότητα τους και την ποιότητα που διαθέτουν απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου.