Το κάλεσμα του Μαργαρίτη στον κόσμο για το ντέρμπι

Βαγγέλης Μαργαρίτης

i

© Intime

Το κάλεσμα του Μαργαρίτη στον κόσμο για το ντέρμπι

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Μαργαρίτης, έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει και του επερχόμενου ντέρμπι κόντρα στον Άρη.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, o ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει το βράδυ του Σαββάτου (18/11, 20:15, ΕΡΤ3) στην Πυλαία τον Άρη, σε ένα ντέρμπι με ισχυρή παράδοση και σε μία περίοδο που οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης δείχνουν το ανταγωνιστικό τους πρόσωπο.

Με αφορμή την επερχόμενη σπουδαία αναμέτρηση, ο αρχηγός του Δικεφάλου Βαγγέλης Μαργαρίτης θέλησε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα των ασπρόμαυρων να στείλει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ:

Είναι μία πολύ ιδιαίτερη εβδομάδα. Με τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια, ξεκινώντας το περασμένο Σάββατο από την Πάτρα και το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, συνεχίζοντας την Τετάρτη απέναντι στη Hapoel Jerusalem και με τελικό… προορισμό το κλασικό παιχνίδι της Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη, αύριο το βράδυ (20:15) στο PAOK Sports Arena…

Ο ΠΑΟΚ mateco μετρά ήδη δύο νίκες, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτή την εβδομάδα και ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, έχοντας τεράστια πείρα από αυτά τα ματς, ξέρει πολύ καλά τι χρειάζεται για να έρθει η νίκη…

«Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που παίζουμε αυτή την εβδομάδα και είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως άλλωστε είναι όλοι οι αγώνες στο πρωτάθλημα. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια και ακόμη καλύτεροι. Να βγάλουμε ενέργεια μέσα στο γήπεδο και αυτό πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά. 

Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά και να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη η οποία θα μας δώσει ακόμη καλύτερη ψυχολογία για να συνεχίσουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας», είπε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco και αναφέρθηκε στην πολύ σημαντική παρουσία των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο αυριανό παιχνίδι: 

«Θέλουμε πάρα πολύ να έρθει ο κόσμος και να γεμίσει το γήπεδο. Να είναι δίπλα μας, να μας δώσει την θετική ενέργειά του, όπως κάνει πάντα και όλοι μαζί να πάρουμε τη νίκη».