Χεζόνια: «Θα μου άρεσε να ανανεώσω με τη Ρεάλ! Με απειλεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ!»

Μάριο Χεζόνια

i

© Photo by Panagiotis Moschandreou/Euroleague Basketball via Getty Images

Χεζόνια: «Θα μου άρεσε να ανανεώσω με τη Ρεάλ! Με απειλεί ο Φλορεντίνο Πέρεθ!»

Sportal newsroom 18:00 - 21.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:37 - 29.05.2024

Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το μέλλον του και… έδωσε ελπίδες στους φίλους της Ρεάλ Μαδρίτης πως θα μείνει εκεί και μετά το πέρας του συμβολαίου του.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού, με τον Κροάτη να μένει ελεύθερος από την Ρεάλ και το μέλλον του ακόμη να μην είναι σίγουρο. Παναθηναϊκός, NBA και όχι μόνο φαίνεται πως είναι στο μυαλό του Μάριο Χεζόνια, με τον 29χρονο φόργουορντ να μιλάει για το μέλλον του και να δίνει ελπίδες... στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Κροάτης φόργουορντ μίλησε στο πλαίσιο της Media Day της Euroleague και αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, προσπαθεί έντονα να τον πείσει για να επεκτείνει την παρουσία του στην Μαδρίτη:

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το μέλλον μου, ο κύριος Φλορεντίνο με απειλεί για να παραμείνω (σ.σ. γέλια), κάθε φορά που με βλέπει στο εστιατόριο. Μιλήσαμε με τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ και με τον Αλμπέρτο Ερέρος (σ.σ. διευθυντής του τεχνικού τμήματος της ομάδας) και με όλους. Όλοι έχουμε τις ίδιες σκέψεις. Όμως δεν είναι στιγμή να μιλάμε και να αποσυντονίζουμε την ομάδα με ατομικές υποθέσεις. Η κατάλληλη στιγμή θα έρθει.

Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να μετά θα έρθουν τα νέα. Θα μου άρεσε (σ.σ. να ανανεώσω), αλλά τώρα θα ήταν αντιεπαγγελματικό να μιλήσουμε για αυτό. Θα υπάρξει η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε αυτά τα πράγματα", κατέληξε ο Μάριο Χεζόνια αναφορικά με το μέλλον του, για να εκφράσει τις σκέψεις του και για το Final Four της Euroleague:

"Έχουμε αγγίξει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ως ομάδα και έχουμε πολλά εφόδια για να τα καταφέρουμε. Η χημεία της ομάδας, οι έμπειροι παίκτες μας και κάθε συμπαίκτης που είναι διαθέσιμος για να βοηθήσει, προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας. Έχουμε τη δυνατότητα να γίνουμε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία της Euroleague. Αν κάνουμε δύο νίκες, τότε θα βιώσουμε πολύ σημαντικές στιγμές. Αυτή η ομάδα μπορεί να καταφέρει πράγματα που δεν έχετε ξαναδεί».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όταν μου γίνεται προσωπική επίθεση, αντιδρώ - Θα ματώσουμε για τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Final 4»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

10:15 - 20.05.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στο Sportal: «Όταν μου γίνεται προσωπική επίθεση, αντιδρώ - Θα ματώσουμε για τη φανέλα του Ολυμπιακού στο Final 4»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο Sportal ενόψει του Final 4, με τον κόουτς του Ολυμπιακού να μιλάει… για τα ΠΑΝΤΑ! Το Βερολίνο, η αποφάσεις του για την σύνθεση, η στήριξη των Αγγελόπουλων και πολλά ακόμη, σε ένα απολαυστικό 15λεπτο με τον «Σκακιστή».