Η αντίδραση του Χεζόνια για το φιλικό του Παναθηναϊκού

Μάριο Χεζόνια

i

© Intime

Η αντίδραση του Χεζόνια για το φιλικό του Παναθηναϊκού

Sportal newsroom 15:26 - 30.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:31 - 30.06.2023

Με το που έμαθε πως ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει στις 8 Σεπτεμβρίου, σε φιλική αναμέτρηση, την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ο Κροάτης φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάριο Χεζόνια ενθουσιάστηκε!

Η συμπάθειά του Μάριο Χεζόνια προς τον Παναθηναϊκό εξελίχθηκε σε αγάπη. Ακόμα και τώρα που δεν ανήκει στην ομάδα, δεν διστάζει να δείξει τον ενθουσιασμό του κάθε φορά που οι «πράσινοι» του δίνουν την ευκαιρία να το κάνει. Η σχέση των δύο πλευρών είναι άριστη και δεν αποκλείεται οι δρόμοι τους να συναντηθούν στο μέλλον. Το άμεσο ή το απώτερο. 

Προς το παρόν, στο δρόμο του Παναθηναϊκού θα βρεθεί με βεβαιότητα η ομάδα Ντιναμό Ζάγκρεμπ, γεγονός που ενθουσίασε τον Κροάτη φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης -πιθανότατα γιατί είναι η αγαπημένη ομάδα της χώρας του. Ο Χεζόνια βέβαια, είναι από το Ντουμπρόβνικ, όχι από το Ζάγκρεμπ, αλλά μάλλον προτιμά την Ντιναμό από την Τσιμπόνα. Μόνο έτσι εξηγείται η ανάρτησή του στα social media. 

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος αναδημοσίευσε το post την Ντιναμό, με την εν λόγο φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 8 Σεπτεμβρίου στην πρωτεύουσα της Κροατίας και σχολίασε: «Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!»

Οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ έστειλαν εξώδικο στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο Game 2 του BCL (vid)
FIBA CHAMPIONS LEAGUE

13:35 - 30.06.2023

Οπαδοί της Χάποελ Ιερουσαλήμ έστειλαν εξώδικο στην ΑΕΚ για τα επεισόδια στο Game 2 του BCL (vid)

Τα επεισόδια στο κλειστό των Λιοσίων, κατά τη διάρκεια του Game 2 των προημιτελικών ανάμεσα σε ΑΕΚ και Χάποελ Ιερουσαλήμ δεν έχουν ξεχαστεί από τους οπαδούς των Ισραηλινών, που προχώρησαν σε εξώδικο, ζητώντας από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ συνάντηση μέσα στον Ιούλιο. Ποια είναι η στάση της Ένωσης.

Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο «Ντράζεν Πέτροβιτς» και όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάριαν Πογιατίνα «ειδικοί καλεσμένοι θα είναι σίγουρα ποδοσφαιριστές και μπασκετμπολίστες που έπαιξαν και στους δύο συλλόγους, και ελπίζουμε να τους συγκεντρώσουμε όλους, από τον Βέλιμιρ Ζάετς και τον Στόγιαν Βράνκοβιτς, μέσω των Ιγκόρ Μπίσκαν, Σίλβιο Μάριτς, Γιούριτσα Γκόλεματς, Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, Γκόραν Βλάοβιτς, Ντίνα Ράντζα, Νικόλα Πρκάτσιν και άλλους. Και όχι μόνο σε αυτόν τον αγώνα της Ντιναμό με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στο κατάλληλο γαλαζοπράσινο εορταστικό δείπνο που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο αυτής της μπασκετικής συνάντησης»