Το Μαρούσι ανακοίνωσε και Ραντούλιτσα

Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

i

© Intime

Το Μαρούσι ανακοίνωσε και Ραντούλιτσα

Νίκος Καλαμπάκας 14:38 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:54 - 07.09.2023

Ο Σέρβος σέντερ, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είναι και επίσημα κάτοικος βορείων προαστίων ξανά, αφού το Μαρούσι ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ήταν γνωστό ότι ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είχε έρθει σε συμφωνία με το Μαρούσι, τώρα ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα. Η ομάδα των βορείων προαστίων έχει θέσει ως στόχο να ξεχωρίσει φέτος στην Basket League και στην προσπάθειά της αυτή φέρνει στην Ελλάδα παίκτες που η αξία τους είναι δεδομένη. 

Το πρωί της Πέμπτης 7/9 έσκασε σαν... βόμβα από το Sportal η είδηση ότι η ομάδα του Αμαρουσίου έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σεκού Ντουμπουγιά, έναν παίκτη που είχε ξεχωρίσει στο ΝΒΑ μέχρι να τραυματιστεί. 

Εν αναμονή των ανακοινώσεων λοιπόν για τον Γάλλο, ο σύλλογος είχε μια ακόμα καλή είδηση για τους φίλους του, αφού ανακοίνωσε τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, έναν παίκτη με παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο του ΝΒΑ και της Euroleague, που παλιότερα είχε έρθει στη χώρα μας για να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η ΚΑΕ «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896» ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Miroslav Raduljica για τη σεζόν 2023-2024. Miroslav welcome to Maroussi Basketball

Ο Ραντούλιτσα έκαν ντεμπούτο σε επαγγελματικό επίπεδο με την FMP τη σεζόν 2005-2006. Ακολούθησαν οι Μπόρατς Τσάτσακ, η Εφές Πίλσεν, η Άλμπα Βερολίνου και η Παρτίζαν.

Τη σεζόν 2012-2013 δοκίμασε την τύχη του στην Ουκρανία με την Αζοβμάς, ενώ έναν χρόνο αργότερα ακολούθησαν οι Μιλγουόκι Μπακς.

Στη μέση της σεζόν αναχώρησε για την Κίνα και τους Σαντόνγκ Λάιονς, ενώ την επόμενη σεζόν πήγε στη Μινεσότα.

Στη χώρα μας ήρθε το 2015-2016 για τον Παναθηναϊκό, ενώ μετά σειρά είχε η Αρμάνι, η Τζιανγκζού Ντράγκονς, η Ζεγιάνγκ Λάιονς και ο Ερυθρός Αστέρας.

Πλέον θα έχουμε την ευκαιρία να τον βλέπουμε στη χώρα μας, αφού το Μαρούσι έκανε την έκπληξη και κατάφερε να τον υπογράψει, δίνοντας αίγλη στο ρόστερ του. Η έλευσή του ανεβάζει τις απαιτήσεις του κόσμου, όμως και την ποιότητα της Basket League, αφού είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ακόμα και οι ομάδες μικρότερης δυναμικότητας μπορούν να είναι θελκτικές για παίκτες με τέτοιες παραστάσεις στην καριέρα τους!