Το Μαρούσι υπέγραψε τον Φιλιππάκο!
i

©InTime

Το Μαρούσι υπέγραψε τον Φιλιππάκο!

Γιάννης Πάλλας 17:30 - 29.11.2023

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επισημοποίηση της συνεργασίας του Παναγιώτη Φιλιππάκου με το Μαρούσι

Παίκτης του Αμαρουσίου θα πρέπει να θεωρείται ο Παναγιώτης Φιλιππάκος (29χρ., 2.03), καθώς υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα των βορείων προαστίων. Μάλιστα, ίσως και την Πέμπτη (30/11) ανακοινωθεί επίσημα από την ΚΑΕ.

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ αποχώρησε από τον Απόλλωνα και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Γιώργου Λιμνιάτη, για τα επόμενα παιχνίδια της Stoiximan Basket League.

Με τον Απόλλωνα ο Παναγιώτης Φιλιππάκος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν σε 6 παιχνίδια, έχοντας 6.17 πόντους μέσο όρο και 2.1 ριμπάουντ σε 13.13 λεπτά συμμετοχής.

Βέβαια, δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Μαρούσι στην Πάτρα, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, καθώς είχε ήδη πάρει την απόφαση να φύγει από την ομάδα.

Αταμάν: «Ο Ζέλικο είναι σε άλλο επίπεδο, η Παρτίζαν είναι πολύ καλή ομάδα»
EUROLEAGUE

15:37 - 29.11.2023

Αταμάν: «Ο Ζέλικο είναι σε άλλο επίπεδο, η Παρτίζαν είναι πολύ καλή ομάδα»

Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με προορισμό το Βελιγράδι για το αυριανό ματς με την Παρτίζαν (30/11, 21:45) τόνισε μεταξύ άλλων πως για να πάρουν τη νίκη οι «πράσινοι« θα πρέπει να αποφύγουν τα πολλά λάθη. Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός αποθέωσε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με τον Παναγιώτη Φιλιππάκο ενισχύεται η ομάδα των βορείων προαστίων κοντά στο καλάθι και το τεχνικό επιτελείο θα έχει μια ακόμη λύση στη ρακέτα.