Επίπληξη στο Μαρούσι επειδή αθλητής του φορούσε λάθος... κάλτσες!

Μαρούσι - Περιστέρι

i

©Intime

Επίπληξη στο Μαρούσι επειδή αθλητής του φορούσε λάθος... κάλτσες!

Sportal newsroom 19:26 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:59 - 10.11.2023

Το Μαρούσι ηττήθηκε στην έδρα του από το Περιστέρι με 74-103 σε ένα ματς που οδηγήθηκε στον Αθλητικό Δικαστή επειδή ένας αθλητής της ομάδας των Βορείων Προαστείων φορούσε διαφορετικές κάλτσες από τους συμπαίκτες του.

Με επίπληξη τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ το Μαρούσι, επειδή στον αγώνα της ομάδας των βορείων προαστείων κόντρα στο Περιστέρι, ένας αθλητής της φορούσε διαφορετικές κάλτσες από τους συμπαίκτες του!

Μπορεί οι «κίτρινοι» να ηττήθηκαν από την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο το κακό ήταν... διπολό λόγω της εμφάνισης του παίκτη. Έτσι, ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε επίπληξη στην ΚΑΕ η οποία γλίτωσε τα χειρότερα!

Πάντως το Μαρούσι απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες της μη ύπαρξης box αλλαγών και τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του.

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

ΜΑΡΟΥΣΙ

1. Eπιβάλλεται στην ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896) μία επίπληξη εξαιτίας της εκ μέρους αθλητή της ΚΑΕ, για μη τήρηση των προβλέψεων του άρθρου 45 περι ομοιομορφίας της αθλητικής ενδυμασίας (κάλτσες) κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 1971 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 4-11-2023 και

2. Aπαλλάσσεται η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΕ 1896) των αποδιδόμενων σε αυτήν πειθαρχικών παραβάσεων (α) περί μη ύπαρξης box αλλαγών και (β) περί υβριστικών συνθημάτων με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων κατά τον ως άνω αγώνα.