Ο Λιμνιάτης υπολογίζει Μπρίσκοου, αλλά όχι Πένο με το Λαύριο!

Στέφαν Πένο και Μίροσλαβ Ραντούλιτσα

Ο Λιμνιάτης υπολογίζει Μπρίσκοου, αλλά όχι Πένο με το Λαύριο!

Γιάννης Πάλλας 17:52 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:53 - 09.11.2023

Ο Αϊζάια Μπρίσκοου θα είναι εκτός απροόπτου στη 12αδα του αγώνα του Αμαρουσίου με το Λαύριο, αλλά όχι και ο Στέφαν Πένο

Με τον Αϊζάια Μπρίσκοου θα παραταχθεί το Μαρούσι όπως όλα δείχνουν στον αγώνα της Δευτέρας (13/11, 20:15) εκτός έδρας με το Λαύριο, για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Αντίθετα, δεν φαίνεται να προλαβαίνει τον αγώνα με την ομάδα της Λαυρεωτικής ο Στέφαν Πένο.

Ο Μπρίσκοου έχει υποστεί τράβηγμα στους προσαγωγούς και υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία. Η κατάσταση του παρουσιάζει σημαντική βελτίωση και εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα των βορείων προαστίων στην αναμέτρηση με το Λαύριο.

Αντίθετα, ο Στέφαν Πένο που έχει τραυματιστεί στην ωμοπλάτη, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή Γιώργο Λιμνιάτη και προετοιμάζει την ομάδα χωρίς να τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του.

Τέλος ο Φλάτεν από τον ΠΑΟΚ (pic)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:12 - 09.11.2023

Τέλος ο Φλάτεν από τον ΠΑΟΚ (pic)

Ο Σκάιλερ Φλάτεν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να ανακοινώνει το φινάλε της συνεργασίας των δύο πλευρών, ευχαριστώντας τον Αμερικανό για την προσφορά του.

Σε κάθε περίπτωση ο τεχνικός του Λαυρίου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει εάν θα είναι έτοιμοι, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.