Έφθασε στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός - Αντιμετωπίζει την Άλμπα και οι Ναν, Βιλντόζα είναι έτοιμοι για δράση (vid)

Έφθασε στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός - Αντιμετωπίζει την Άλμπα και οι Ναν, Βιλντόζα είναι έτοιμοι για δράση (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:14 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 09.11.2023

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/11) η αποστολή του Παναθηναϊκού προσγειώθηκε στο Βερολίνο -χωρίς τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά με τους Λούκα Βιλντόζα και Κέντρικ Ναν έτοιμος για δράση εν όψει του ματς της Παρασκευής (10/11, 21:00, NovaSports Prime) κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου

O Παναθηναϊκός έφυγε από την συννεφιασμένη Αθήνα, που ο καιρός... βάρυνε για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες και το μεσημέρι της Πέμπτης (9/11) προσγειώθηκε στο παραδοσιακά συννεφιασμένο -ειδικά τον Νοέμβρη- Βερολίνο. 

Στην αποστολή των «πρασίνων» συμμετείχε και ο Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, αλλά και Κέντρικ Ναν. Μάλιστα, ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ, που έφθασε στην Ελλάδα για πρώτη φορά στη ζωή του την Τρίτη (7/11), έκανε μία προπόνηση την Τετάρτη (8/11) και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της Παρασκευής (10/11, 21:00, NovaSports Prime) με την Άλμπα για την 7η αγωνιστική της EuroLeague

Οπότε οι μοναδικοί απόντες στο απουσιολόγιο του κόουτς Εργκίν Αταμάν ήταν ο εδώ και μέρες τραυματίας Ιωάννης Παπαπέτρου και ο Χουάντσο Ερναντγκόμεθ, ο οποίος χειρουργήθηκε στο μικρό δάκτυλο του χεριού του και εξαιτίας αυτού θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για δύο μήνες! 

Στο μεταξύ, στην γερμανική πόλη, αναμένεται να προστεθούν άμεσα, πέραν από τους Έλληνες που κατοικούν στο Βερολίνο και στις γειτονικές πόλεις και άλλοι φίλαθλοι των «πρασίνων». Κάποιοι από αυτούς έχουν φθάσει ήδη αεροπορικώς από την Αθήνα ως επιβάτες της πτήσης τσάρτερ και άλλοι θα φθάσουν μία μέρα αργότερα από τη Γαλλία. 

Διότι, αναμένονται αρκετοί που θα ακολουθήσουν την ομάδα μπάσκετ μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα στη Γαλλία με τη Ρεν για το Europa League. Συνολικά αναμένονται περίπου 1000 οπαδοί του τριφυλλιού που θα δώσουν χρώμα στην Mercedes-Benz Arena σε έναν κρίσιμο ευρωπαϊκό αγώνα για τον αγαπημένο τους σύλλογο. 

Ολυμπιακός - Μπασκόνια: Sportal Euroleague Show με όλη τη δράση της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!