Για τη ρεβάνς και το προβάδισμα πρόκρισης στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Για τη ρεβάνς και το προβάδισμα πρόκρισης στη Γαλλία ο Παναθηναϊκός

Ιάσονας Τσίλης 09:32 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 09.11.2023

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ρεν με στόχο να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ άουτ του Europa League και να διατηρήσει πιθανότητες ακόμα και για την πρώτη θέση του ομίλου.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς καλείται να φύγει με βαθμό ή βαθμούς απ' τη Γαλλία και να διατηρήσει τις ελπίδες του για πρόκριση στα νοκ άουτ, κλειδώνοντας παράλληλα την ευρωπαϊκή συνέχεια, αφού θα είναι σχεδόν απίθανο να τερματίσει τελευταίος στον όμιλο σε μια τέτοια περίπτωση.

Στο προ δύο εβδομάδων παιχνίδι στη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» ήταν σαφώς ανώτεροι, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ και ηττήθηκαν με 2-1.

Οι συνθήκες στη Βρετάνη είναι δύσκολες και ο καιρός βροχερός, ωστόσο ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος για τον προπονητή του Παναθηναϊκού είναι οι απουσίες στην άμυνα, με τους Έρικ Πάλμερ - Μπράουν, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ να μην είναι διαθέσιμοι.

Η Ρεν από την άλλη, θα στερηθεί των υπηρεσιών των Στιβ Μανταντά και Μπερτούγκ Γιλντιρίμ, ενώ κανονικά υπολογίζονται οι Κρίστοφερ Γου και Ιμπραχίμ Σαλάχ.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στη δεύτερη θέση με τέσσερις βαθμούς, πίσω από την πρωτοπόρο Ρεν που έχει έξι, ενώ Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα, αμφότερες με παιχνίδι λιγότερα, μετρούν τρεις και έναν, αντίστοιχα.

Οι πιθανές ενδεκάδες Παναθηναϊκού και Ρεν

Ρεν: Γκαλόν, Ασινιόν, Τρουφέρ, Μπελοσιάν, Τεάτ, Μάτιτς, Λε Φε, Μπουριζό, Γκουιρί, Ντουέ, Καλιμουεντό.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γέντβαϊ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Ιωαννίδης