Ρεν - Παναθηναϊκός: Το Sportal στην προπόνηση των «πρασίνων» στο «Roazhon Park» (vid)

Ρεν - Παναθηναϊκός: Το Sportal στην προπόνηση των «πρασίνων» στο «Roazhon Park» (vid)

Βασίλης Μοιρώτσος 22:25 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:31 - 08.11.2023

Το Sportal βρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα με τη Ρεν και σας μεταφέρει τα νέα πριν το αυριανό (9/11) παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεν στη Γαλλία για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Το Sportal λοιπόν βρίσκεται στο Ρεν για να μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα ενόψει του αγώνα των «πρασίνων» με τη γαλλική ομάδα. 

Όσον αφορά την ενδεκάδα ο Μπρινιόλι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα θα είναι ο Μλαντένοβιτς στα αριστερά, ενώ στα δεξιά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα βάλει τον Βαγιαννίδη ή τον Κώτσιρα. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Σένκεφελντ με τον Γέντβαϊ. Αμυντικός μέσος θα είναι ο Αράο, ενώ αυτή τη στιγμή ο Τσέριν με τον Μπερνάρ έχουν αυτή τη στιγμή το προβάδισμα για να βρεθούν στην ενδεκάδα. 

Στα δύο άκρα θα είναι ο Παλάσιος με τον Μαντσίνι και στην κορυφή όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται ο Φώτης Ιωαννίδης

«Κάθε λάθος σε τέτοια ματς μπορεί να είναι μοιραίο, πρέπει να έχουμε καλύτερη ανασταλτική λειτουργία»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε πως κάθε τέτοιο ματς μπορεί να είναι μοιραίο και γι' αυτό το λόγο πρέπει να προσέχει αρκετά στην ανασταλτική του λειτουργία. 

«Είχα τονίσει πολλές φορές ότι ειναι πολύ δύσκολο να αλλάζει μια ομάδα το στυλ παιχνιδιού. Ανεξαρτήτως αν τα παιχνίδια είναι πρωταθλήματος ή Ευρώπης. Είχε πολύ καλό ρυθμό το προηγούμενο ματς. Φάνηκε ότι μεσοεπιθετικά και οι δύο είχαν να παρουσιάσουν πολλά πράγματα. Μεσοεαμυντικά ήταν ανασφαλείς. Είναι ιδανικό σενάριο να μπορείς να κρατήσεις έναν υψηλό ρυθμό μέσα στο παιχνίδι, αλλά μέσα απ' αυτόν τον ρυθμό να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι. 

Ζενεσιό: «Εμπιστεύομαι την ομάδα, είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε»
EUROPA LEAGUE

16:59 - 08.11.2023

Ζενεσιό: «Εμπιστεύομαι την ομάδα, είμαστε ικανοί να ξεπεράσουμε τα εμπόδια που έχουμε»

Ο προπονητής της Ρεν, Μπρούνο Ζενεσιό στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε στα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα, αλλά και στην ενδεχόμενη πίεση που μπορεί να έχει λόγω αυτών.

Είναι η Ρεν μια ομάδα που μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτά τα κενά. Κάθε λάθος σε τέτοιου είδους παιχνίδια μπορεί να είναι μοιραίο. Με την εξέλιξη των πραγμάτων στον όμιλο έχουμε άλλα τρία παιχνίδια και πρέπει και στα τρία ματς να προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ανεξάρτητα από εντός ή εκτός έδρας. Πρέπει να έχουμε καλύτερη ανασταλτική λειτουργία και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του.