Ο Γιοβάνοβιτς για τον Χουάνκαρ: «Ξεχάσαμε ότι υπάρχει παίκτης μας που δεν μπορεί ούτε να τρέξει - Έρχεται για να βγει απ' το σπίτι»

Ο Γιοβάνοβιτς για τον Χουάνκαρ: «Ξεχάσαμε ότι υπάρχει παίκτης μας που δεν μπορεί ούτε να τρέξει - Έρχεται για να βγει απ' το σπίτι»

Βασίλης Μοιρώτσος 19:29 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 08.11.2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην κατάσταση του Χουάνκαρ λέγοντας πως αυτή τη στιγμή είναι ακόμα σε φάση προσαρμογής αφού ακόμα δεν μπορεί να τρέξει.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεν στη Γαλλία για την τέταρτη αγωνιστική του Europa League. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα από τη γαλλική ομάδα στη Λεωφόρο θέλει να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να μείνει ζωντανός για την κορυφή της βαθμολογίας, αλλά και για την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Κατά τη διάρκειας της καθιερωμένος συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Χουάνκαρ μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα ο Σέρβος τεχνικός σχολίασε πως ο Ισπανός μπακ είναι ακόμα σε φάση προσαρμογής αφού δεν μπορεί να τρέξει. Ενώ πηγαίνει στις προπονήσεις για να βγει λίγο από το σπίτι του.

Αναλυτικά όσα είπε για τον Ισπανό μπακ: 

«Ο Χουάνκαρ αυτές τις τελευταίες δύο μέρες έρχεται στο αθλητικό κέντρο αλλά δεν είναι σε φάση να κάνει προπόνηση. Προσπάθησε μία μέρα να τρέξει και δεν μπορούσε δυστυχώς. Ίσως τον γύρισε λίγο πίσω. Δεν έχει ξεκινήσει καν να τρέχει. Είναι σε φάση που είναι περισσότερο προσαρμογής. Να έρχεται, να περπατήσει λίγο, να βγει έξω από το σπίτι. Εύχομαι στη διακοπή να μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα. Χαίρομαι που με ρωτήσατε. Ξεχάσαμε ότι υπήρχε ένας παίκτης μας που δεν μπορεί καν να προπονηθεί. Δεν έχει κάνει ούτε μία προπόνηση με την ομάδα, δε συμμετέχει ούτε σε μία άσκηση».