Σε αλλαγές στο γήπεδο προχωράει το Μαρούσι
i

©InTime

Σε αλλαγές στο γήπεδο προχωράει το Μαρούσι

Γιάννης Πάλλας 21:27 - 29.07.2023

Οι εργασίες στο κλειστό του Αγίου Θωμά ξεκίνησαν για το Μαρούσι ενόψει της νέας σεζόν στην Basket League

Σε έργα βελτίωσης του κλειστού στον Άγιο Θωμά προχωράει το Μαρούσι. Η ομάδα των «βορείων προαστίων» έχει ξεκινήσει εργασίες που αφορούν την βελτίωση της έδρας της ομάδας, ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της νέας σεζόν στην Basket League.

Οι βελτιώσεις στο παρκέ και στις εγκαταστάσεις συνολικά έχουν ξεκινήσει με σκοπό να είναι όλα έτοιμα στην έναρξη της προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί πριν το τέλος του Αυγούστου.

Το γήπεδο έχει μετατραπεί σε... εργοτάξιο, καθώς θέλουν να είναι όλα έτοιμα πριν πατήσουν στο παρκέ οι παίκτες της ομάδας για το ξεκίνημα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Στο Μαρούσι το τελευταίο διάστημα δουλεύουν μεθοδικά και αφού προχώρησαν στη σύσταση της ΚΑΕ και πήραν το ΑΦΜ για την έναρξη λειτουργίας ρίχνουν το βάρος πλέον στον σχεδιασμό της ομάδας που θα κάνει την επανεμφάνιση της στην Basket League.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σκαραφίγκας είναι σε συνεχείς επαφές για τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ της νέας σεζόν. Ο Χάρης Γιαννόπουλος είναι ο Έλληνας που θέλουν να προσθέσουν στο δυναμικό τους, όπως και ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ηττήθηκε από το Ισραήλ και θα παλέψει για την 7η θέση η Εθνική Εφήβων
EUROBASKET

18:26 - 29.07.2023

Ηττήθηκε από το Ισραήλ και θα παλέψει για την 7η θέση η Εθνική Εφήβων

Η ελλιπής Εθνική Εφήβων «κυνηγούσε» σε όλη τη διάρκεια κόντρα στο Ισραήλ, έκανε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, όμως ηττήθηκε (88-77) και θα παλέψει για την 7η θέση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 στην Σερβία.

Οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο και εκτιμάται πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.