Προχωράνε με γοργούς ρυθμούς οι αλλαγές στον Άγιο Θωμά για το Μαρούσι

Κλειστό Αγίου Θωμά

Προχωράνε με γοργούς ρυθμούς οι αλλαγές στον Άγιο Θωμά για το Μαρούσι

Χρήστος Τσάλτας 12:52 - 06.08.2023

Το Μαρούσι συνεχίζει να «χτίζεται» σε όλα τα επίπεδα ενόψει της νέας σεζόν, με το κλειστό του Αγίου Θωμά να παίρνει νέα μορφή στην επιστροφή της ομάδας στην Basket League.

Η σεζόν 2023-24 αναμένεται να είναι ξεχωριστή για το Μαρούσι. Η ομάδα των βορείων προαστίων επιστρέφει στην Basket League και για το λόγο αυτό στην διοίκηση εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε τα πάντα να είναι πανέτοιμα για την σεζόν που έρχεται.

Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι οι διεργασίες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, με τους Στέφαν Πένο και Χάρη Γιαννόπουλο να βρίσκονται προ των πυλών, ενώ την ίδια ώρα και στο κλειστό του Αγίου Θωμά γίνονται αλλαγές, ώστε τα πάντα να είναι στην εντέλεια στην επιστροφή της ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια».

Σε πρώτο πλάνο, τις τελευταίες μέρες, βρέθηκε το παρκέ στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Οι εργασίες σε αυτό ολοκληρώθηκαν και όπως βλέπετε η εικόνα του είναι εντελώς διαφορετική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Παράλληλα στο Μαρούσι συνεχίζονται οι εργασίες και σε άλλους χώρους του γηπέδου, ώστε να είναι πιο λειτουργικοί και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στην αγωνιστική περίοδο που έρχεται.