Ματέο: «Παίξαμε σαν... αγριογούρουνα κόντρα στην Μάλαγα»

Τσους Ματέο

Ματέο: «Παίξαμε σαν... αγριογούρουνα κόντρα στην Μάλαγα»

Χρήστος Τσάλτας 18:11 - 07.05.2023

Ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στην σκληράδα των παικτών του κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα και τόνισε πως τα εύστοχα σουτ βοήθησαν στον τομέα της ψυχολογίας.

Λίγο πριν από το κομβικό Game 5 κόντρα στην Παρτίζαν, για τα πλέι οφ της Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης είχε μια... δουλειά κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα. Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 102-90, συνεχίζοντας τη νικηφόρα πορεία τους, λίγο πριν από τον «τελικό» πρόκρισης κόντρα στην ομάδα τυο Τσους Ματέο.

«Κατοστάρα» η Ρεάλ, χωρίς επτά παίκτες νίκησε τη Μάλαγα πριν την Παρτίζαν
LIGA ENDESA

15:40 - 07.05.2023

«Κατοστάρα» η Ρεάλ, χωρίς επτά παίκτες νίκησε τη Μάλαγα πριν την Παρτίζαν

Τρεις μέρες πριν το Game 5 με την Παρτίζαν για την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε με 102-90 τη Μάλαγα χάρη στον ασταμάτητο Γιαμπουσέλε (28 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και αγωνιζόμενη χωρίς τους Ταβάρες, Ρούντι, Ροντρίγκεθ, Χάνγκα, Χεζόνια, Πουαριέ και Ντεκ.

Ο Τσους Ματέο ήταν ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του, σε ένα παιχνίδι που η Ρεάλ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, στο πλαίσιο του ροτέισιον της ομάδας ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης.

Υπό αυτή τη συνθήκη πήρε χρόνο συμμετοχής ο 16χρονος Ισμαϊλα Ντιανέ, που έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης στην ιστορία της «βασίλισσας» που πήρε χρόνο συμμετοχής σε αγώνα της Liga Endesa.

Ο προπονητής των Μαδριλένων ανέφερε: «Ήταν ένα καλό και πολύ σοβαρό παιχνίδι από την ομάδα μας. Είχαμε λίγα λάθη και προσπαθήσαμε να παίξουμε με λογική, παρά τις απουσίες που είχαμε. Προσπαθήσαμε να μειώσουμε πολύ τα λάθη σαν ομάδα. Τα εύστοχα σουτ μας βοήθησαν στην ψυχολογία.

Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένη με την δουλειά στην άμυνα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Όσοι ήμασταν εκεί παίξαμε σαν... αγριογούρουνα. Οι παίκτες διάβασαν πολύ καλά το παιχνίδι και έχουν ερμηνεύσει πολύ καλά κάθε κατάσταση και στις δύο πλευρές».